GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Nieuws

25 februari 2017

Sinds vandaag kunt u via deze website vele mooie vakantiehuizen boeken naar o.a. België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Wilt u met uw trouwe viervoeter(s) op vakantie? Dat is natuurlijk mogelijk, u ziet via deze website meteen alle vakantiehuizen waar uw hond meer dan welkom is (wilt u zonder huisdier op vakantie, dan kunt u het beste de voorkeur "huisdier toegestaan" weghalen).

Kijk snel verder op: hondvriendelijke vakantiehuizen met of zonder omheinde tuin.


11 t/m 15 januari 2017

Gewoonweg Reizen was dit jaar aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht. Wij waren te vinden in de stand van Ethiopian Tourism samen met onze partner Horizon Ethiopia Tour and Travel.

Tijdens deze dagen hebben wij het mooie en afwisselende Ethiopië onder de aandacht van het publiek gebracht. Wel merkten wij dat veel mensen nog vooroordelen hebben over een reis naar Ethiopië (is het wel veilig, is het niet te arm.....).

De hele dag konden geïnteresseerde reizigers een promotie film over Ethiopië bekijken (iedereen werd enorm enthousiast bij het zien van de beelden, mensen wisten vaak niet dat Ethiopië zo veel afwisseling biedt en beschikt over vele mooie plaatsen) en natuurlijk een kopje koffie drinken tijdens de koffie ceremonie. Wanneer u in Ethiopië bent is het meemaken van een koffie ceremonie dan ook een must!

Coby, super bedankt voor je hulp gedurende deze dagen!


7 en 8 januari 2017

In het weekend van 7 en 8 januari was Gewoonweg Reizen te vinden op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam. Dit evenement werd gehouden in de Beurs van Berlage, een mooie locatie en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vanwege de sneeuwval was het treinverkeer ontregeld en waren de wegen slecht berijdbaar, dit was helaas te merken in het bezoekersaantal. Desalniettemin hebben wij vele leuke mensen ontmoet en fijne gesprekken gehad.

Coby, ontzettend bedankt voor je hulp op zaterdag!