GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Welkom - Ahlan wa sahlan - Welcome - Bienvenue - Velkómin - Willkommen

U kunt bij Gewoonweg Reizen terecht voor onvergetelijke reizen naar o.a. de volgende landen:

EUROPA

DUITSLAND

FAERÖER EILANDEN

GROOT-BRITTANNIË

IERLAND

IJSLAND

LITOUWEN


MIDDEN OOSTEN

ISRAËL

JORDANIË

TURKIJE

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN
AZIË

MALEISIË

NOORD-KOREA

SINGAPORE

SRI LANKA
AFRIKA

BOTSWANA

ETHIOPIË

MALAWI

MOZAMBIQUE

NAMIBIË

ZAMBIA

ZIMBABWE

ZUID-AFRIKAWant bent u op zoek naar een autorondreis door Zuid-Afrika, een safari door Botswana, een avontuurlijke vakantie op Borneo, een wandelvakantie op de Faeröer Eilanden of een reis naar Ierland voor een persoon met een mobiliteitsbeperking? Voor dit en nog veel meer bent u bij Gewoonweg Reizen op het juiste adres!!

Gewoonweg Reizen is een dynamische, kleinschalige touroperator waar persoonlijke aandacht, flexibiliteit en service centraal staan.

Iedere reis kan geheel worden samengesteld aan de hand van uw wensen en voorkeuren, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een "standaard" pakket zoals vermeld op deze website of voor 1 van de groepsreizen die worden georganiseerd door Gewoonweg Reizen.

Gewoonweg Reizen kan u veel werk uit handen nemen; dus niet meer uren zoeken op internet of luisteren naar goedbedoelde adviezen van vrienden en/of kennissen die ergens "iets" hebben gelezen of gehoord. Gewoonweg Reizen adviseert u graag bij het vinden van de juiste reis en u ontvangt van ons altijd een vrijblijvend reisvoorstel. Vanuit dit voorstel kunnen wij verder werken, zodat het uiteindelijk uw droomreis wordt. Ook staat Gewoonweg Reizen voor u klaar na de boeking, te denken valt aan kledingadviezen of vereiste inentingen en heeft u vragen en/of problemen tijdens uw reis, dan neemt u gewoon contact op!

Gewoonweg Reizen is hét adres voor al uw maatwerk reizen, groepsreizen in een internationale groep of met Nederlandse reisleiding, gehandicapten reizen, groepsreizen voor singles, wandelvakanties, fietsvakanties en paardrijvakanties.


AL UW REISDROMEN WORDEN WERKELIJKHEID!!


Staat uw droombestemming niet bij de bovengenoemde bestemmingen, geen probleem. Gewoonweg Reizen heeft wereldwijde contacten en hierdoor kan (bijna) elke reiswens vervuld worden. Alle reizen kunnen geheel worden afgestemd op uw wensen, dus altijd 100% maatwerk!

Op deze website vindt u niet altijd de exacte prijzen, maar ook richtprijzen. Gewoonweg Reizen werkt met meerdere betrouwbare buitenlandse partners en deze partners hanteren vaak verschillende prijzen. Op het moment van uw aanvraag kijken wij welke partner op dat moment de beste prijzen biedt en hierdoor betaalt u nooit teveel!


EEN REIS IS NIET ZOMAAR EEN REIS, MAAR EEN BELEVENIS!!


Gewoonweg Reizen stond op de volgende beurs in 2017:


Vakantiebeurs voor bijzondere reizen - Amsterdam -

7 en 8 januari 2017


Tevens was Gewoonweg Reizen te vinden op de Vakantiebeurs in Utrecht van 11 t/m 15 januari 2017 in stand 02.A080. Wij waren hier aanwezig samen met onze partner uit Ethiopië, namelijk Horizon Ethiopia Tour and Travel.