GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Zuid-Afrika - Groepsreizen West Coast in internationaal gezelschap

Hieronder treft u de volgende groepsreis in internationaal gezelschap aan welke Gewoonweg Reizen aanbiedt langs de West Coast in Zuid-Afrika:

  • Wild Flower Adventure - 4 dagen

Deze groepsreis kan uiteraard ook dienen als inspiratie voor een individuele rondreis, voor meer informatie neem contact op.


WILD FLOWER ADVENTURE - 4 DAGEN


Programma

Dag 1: Kaapstad - Vredendal

Het West Coast National Park is gedurende de lente 1 groot bloementapijt. U brengt een bezoek aan het Postberg gedeelte, waar vele antelopen leven. Bij de haven van Saldanha Bay bevindt zich de Langebaan lagune en vanuit hier heeft u een mooi zicht over de omgeving. U reist verder via Velddrif en Piketberg naar Vredendal, waar u zult overnachten.

Overnachting in Melkboomsdrift Guesthouse**** of gelijkwaardig. (diner)

Dag 2: Vredendal - Nieuwoudtville - Vredendal

Na het ontbijt heeft u de gehele dag de tijd om het mooie landschap vol met bloemen te bewonderen. U gaat naar Nieuwoudtville, dit is de "bloembollen hoofdstad" van de wereld. In de namiddag keert u terug naar Vredendal voor uw overnachting.

Overnachting in Melkboomsdrift Guesthouse**** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 3: Vredendal

Vandaag heeft u de gelegenheid om nog meer van de omgeving te zien en te genieten van de bloemen. Tevens bezoekt u een bekende wijnkelder langs de Olifantsriver Wine Route, hier kunt u enkele wijnen proberen.

Overnachting in Melkboomsdrift Guesthouse**** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 4: Vredendal - Kaapstad

Na het ontbijt reist u via Clanwilliam en Ramskop Wild Flower Garden terug naar Kaapstad, waar u in de namiddag zult arriveren. (ontbijt)


Inclusief

Drie overnachtingen zoals aangegeven in het programma, maaltijden zoals aangegeven in het programma, begeleiding door een Engels sprekende gids, transfers, bezoek West Coast National Park, wijnproeverij en een bezoek aan Ramskop Wild Flower Garden.


Exclusief

Drankjes, maaltijden niet genoemd in bovenstaand programma, fooien, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, alle vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Prijs

Circa € 680,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer bedraagt circa € 84,-.

Deze tour vertrekt iedere week in de maand augustus. Neem contact op voor de exacte vertrekdata.

Er wordt gereisd in kleine groepen, de groepsgrootte is minimaal 2 deelnemers en maximaal 14 deelnemers.