GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Sri Lanka - Rondreizen met privé chauffeur tot 9 dagen

Hieronder treft u de volgende rondreizen met een privé chauffeur (tot 9 dagen) aan welke Gewoonweg Reizen aanbiedt in Sri Lanka:

  • Sri Lanka Heuvels en Strand - 5 dagen
  • Sri Lanka Kort - 6 dagen
  • Sri Lanka Hoogtepunten - 7 dagen
  • Sri Lanka Tour - 8 dagen
  • Sri Lanka Tour en Strand - 8 dagen

Onderstaande rondreizen zijn uiteraard geheel naar wens aan te passen!


SRI LANKA HEUVELS EN STRAND - 5 DAGEN


Programma

Dag 1: Colombo - Kandy

U wordt verwelkomd op de luchthaven van Colombo door onze lokale agent en vervolgens wordt u naar uw hotel in Kandy gebracht. In de middag brengt u hier een bezoek aan de Tempel van de Tand en aan een fabriek waar edelstenen worden vervaardigd. U brengt tevens een bezoek aan de Kandy Garrison Cementery en in de avond woont u een culturele show bij.

Overnachting in Oakray City Hotel***+ of gelijkwaardig. (diner)

Dag 2: Kandy - Pinnawala - Mathale - Hikkaduwa

Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur/gids en gaat u op weg voor een bezoek aan het olifanten weeshuis in Pinnawala, waar u ongeveer 60 olifanten aantreft. De beste tijd voor een bezoek is rond voertijd (09.15 uur en 13.15 uur). Dan reist u verder naar de specerijen tuinen van Matale, waar u meer leert over de verschillende kruiden en specerijen, die Sri Lanka rijk is, tijdens een wandeling door de tuinen. Hierna wordt u naar uw strandresort in Hikkaduwa gebracht.

Overnachting in Lanka Super Corals Hotel*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 3: Hikkaduwa

Deze dag is ter vrije besteding.

Overnachting in Lanka Super Corals Hotel*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 4: Hikkaduwa - Colombo

Vandaag reist u terug naar Colombo, waar u in de middag een stadsrondrit maakt. U ziet o.a. The Hindu Temple, Dutch Church, Independence Hall, de replica van Avukana Buddha en Independence Square.

Overnachting in Hotel Janaki*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 5: Colombo

In de loop van de dag wordt u naar de luchthaven van Colombo gebracht waar deze tour eindigt. (ontbijt)


Inclusief

Vier overnachtingen zoals aangegeven in het programma, maaltijden zoals aangegeven in het programma, begeleiding door een Engels sprekende gids/chauffeur, alle entreegelden, alle genoemde excursies en alle transfers.


Exclusief

Drankjes, maaltijden niet genoemd in bovenstaand programma, fooien, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, intercontinentale vluchten, visum en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 390,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

U kunt tijdens deze rondreis tevens verblijven in 4-sterren accommodaties. Prijs bedraagt dan circa € 570,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

 


SRI LANKA KORT - 6 DAGEN


Programma

Dag 1: Colombo

U wordt verwelkomd op de luchthaven van Colombo door onze lokale agent en vervolgens wordt u naar uw hotel in Colombo gebracht. In de middag maakt u een stadsrondrit door Colombo en u ziet o.a. The Hindu Temple, Dutch Church, Independence Hall, de replica van Avukana Buddha en Independence Square.

Overnachting in Hotel Janaki*** of gelijkwaardig. (diner)

Dag 2: Colombo - Pinnawala - Dambulla

Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur/gids en gaat u op weg voor een bezoek aan het olifanten weeshuis in Pinnawala, waar u ongeveer 60 olifanten aantreft. De beste tijd voor een bezoek is rond voertijd (09.15 uur en 13.15 uur). Hierna wordt u naar uw hotel in Dambulla gebracht.

Overnachting in Amaranta Classic Retreat*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 3: Dambulla - Polonnaruwa - Sigiriya - Dambulla

In de morgen reist u naar Polonnaruwa, waar u een rondrit zult maken door de stad. U vindt hier vele monumenten, zoals Lankatilaka, Gal Vihara en Tivanka Pilimage en diverse paleizen en tempels. In de middag komt u aan in Sigiriya, dit is 1 van de 7 plaatsen in Sri Lanka welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. U maakt een wandeling naar het rotsfort, dit rotsfort stamt uit de 5e eeuw en het complex bestaat uit lusthoven die omgeven zijn door muren en grachten en bovenop de rots ligt een citadel, welke vroeger diende als paleis en nu slechts een ruïne is. De tuinen zijn ommuurde terrassen waarin vele waterpartijen voorkomen. Aan de noordzijde van de rots bereikt men halverwege de steile beklimming via trappen de Spiegelwand, hierop zijn fresco's afgebeeld van wolkenmaagden. Iets hoger ligt het terras met de restanten van de Leeuwenpoort. De naam Sigiraya, dat leeuwenrots betekent, is hier aan ontleend. Het complex is gebouwd door koning Kassapa I, na zijn dood werd het een klooster en in 14e eeuw werd het complex verlaten. Hierna wordt u naar uw hotel in Dambulla gebracht.

Overnachting in Amaranta Classic Retreat*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 4: Dambulla - Mathale - Kandy

In de morgen brengt u een bezoek aan de Gouden Tempel van Dambulla, welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is de meest imposante grottempel van Sri Lanka. Het complex bestaat uit 5 grotten en hier vindt u prachtig beschilderde wanden en plafonds, tevens vindt u er vele boeddha beelden in uiteenlopende formaten. Dan reist u verder naar de specerijen tuinen van Matale, waar u meer leert over de verschillende kruiden en specerijen, die Sri Lanka rijk is, tijdens een wandeling door de tuinen. In de middag arriveert u in Kandy, waar u een bezoek brengt aan de Tempel van de Tand en aan een fabriek waar edelstenen worden vervaardigd. U brengt tevens een bezoek aan de Kandy Garrison Cementery en in de avond woont u een culturele show bij.

Overnachting in Oakray City Hotel***+ of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 5: Kandy - Peradeniya - Nuwra Eliya

Vandaag brengt u een bezoek aan de Royal Botanical Gardens of Peradeniya, welke werden opgezet als een tuin voor de koningen van Kandy. Vervolgens wordt u naar het treinstation van Peradeniya gebracht. De trein vertrekt om 12.25 uur en u arriveert om 16.30 uur op het station van Nanuoya. Onderweg kunt u genieten van de meest prachtige zichten over de omgeving en de lunch wordt geserveerd in de trein. Bij aankomst op het station wordt u opgehaald met de auto en maakt u een rondrit door het gebied, hierna wordt u naar uw hotel gebracht.

Overnachting in Oakray Summer Hill Breeze*** of gelijkwaardig. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 6: Nuwra Eliya - Colombo

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Vijf overnachtingen zoals aangegeven in het programma, maaltijden zoals aangegeven in het programma, begeleiding door een Engels sprekende gids/chauffeur, alle entreegelden, alle genoemde excursies en alle transfers.


Exclusief

Drankjes, maaltijden niet genoemd in bovenstaand programma, fooien, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, intercontinentale vluchten, visum en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 565,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

U kunt tijdens deze rondreis tevens verblijven in 4-sterren accommodaties. Prijs bedraagt dan circa € 710,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

U kunt tijdens deze rondreis tevens verblijven in 5-sterren accommodaties. Prijs bedraagt dan circa € 895,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

 


SRI LANKA HOOGTEPUNTEN - 7 DAGEN


Programma

Dag 1: Colombo

U wordt verwelkomd op de luchthaven van Colombo door onze lokale agent en vervolgens wordt u naar uw hotel in Colombo gebracht. In de middag maakt u een stadsrondrit door Colombo en u ziet o.a. The Hindu Temple, Dutch Church, Independence Hall, de replica van Avukana Buddha en Independence Square.

Overnachting in Hotel Janaki*** of gelijkwaardig. (diner)

Dag 2: Colombo - Pinnawala - Anuradhapura

Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur/gids en gaat u op weg voor een bezoek aan het olifanten weeshuis in Pinnawala, waar u ongeveer 60 olifanten aantreft. De beste tijd voor een bezoek is rond voertijd (09.15 uur en 13.15 uur). Na dit bezoek reist u verder naar Anuradhapura waar  u een stadsrondrit maakt, deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en u ziet hier o.a. de heilige Bo tree, The Brazen Palace, de ruïnes van de Abhayagiri en de Jetavanarama kloosters, het Samadhi boeddha standbeeld en de Twin Ponds. Hierna wordt u naar uw hotel gebracht voor uw overnachting.

Overnachting in Miridiya Lake Resort*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 3: Anuradhapura - Polonnaruwa - Sigiriya - Dambulla

In de morgen reist u verder naar Polonnaruwa, waar u een rondrit zult maken door de stad. U vindt hier vele monumenten, zoals Lankatilaka, Gal Vihara en Tivanka Pilimage en diverse paleizen en tempels. In de middag komt u aan in Sigiriya, dit is 1 van de 7 plaatsen in Sri Lanka welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. U maakt een wandeling naar het rotsfort, dit rotsfort stamt uit de 5e eeuw en het complex bestaat uit lusthoven die omgeven zijn door muren en grachten en bovenop de rots ligt een citadel, welke vroeger diende als paleis en nu slechts een ruïne is. De tuinen zijn ommuurde terrassen waarin vele waterpartijen voorkomen. Aan de noordzijde van de rots bereikt men halverwege de steile beklimming via trappen de Spiegelwand, hierop zijn fresco's afgebeeld van wolkenmaagden. Iets hoger ligt het terras met de restanten van de Leeuwenpoort. De naam Sigiraya, dat leeuwenrots betekent, is hier aan ontleend. Het complex is gebouwd door koning Kassapa I, na zijn dood werd het een klooster en in 14e eeuw werd het complex verlaten. Hierna wordt u naar uw hotel in Dambulla gebracht.

Overnachting in Amaranta Classic Retreat*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 4: Dambulla - Mathale - Kandy

In de morgen brengt u een bezoek aan de Gouden Tempel van Dambulla, welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is de meest imposante grottempel van Sri Lanka. Het complex bestaat uit 5 grotten en hier vindt u prachtig beschilderde wanden en plafonds, tevens vindt u er vele boeddha beelden in uiteenlopende formaten. Dan reist u verder naar de specerijen tuinen van Matale, waar u meer leert over de verschillende kruiden en specerijen, die Sri Lanka rijk is, tijdens een wandeling door de tuinen. In de middag arriveert u in Kandy, waar u een bezoek brengt aan de Tempel van de Tand en aan een fabriek waar edelstenen worden vervaardigd. U brengt tevens een bezoek aan de Kandy Garrison Cementery en in de avond woont u een culturele show bij.

Overnachting in Oakray City Hotel***+ of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 5: Kandy - Peradeniya - Nuwra Eliya

Vandaag brengt u een bezoek aan de Royal Botanical Gardens of Peradeniya, welke werden opgezet als een tuin voor de koningen van Kandy. Vervolgens wordt u naar het treinstation van Peradeniya gebracht. De trein vertrekt om 12.25 uur en u arriveert om 16.30 uur op het station van Nanuoya. Onderweg kunt u genieten van de meest prachtige zichten over de omgeving en de lunch wordt geserveerd in de trein. Bij aankomst op het station wordt u opgehaald met de auto en maakt u een rondrit door het gebied, hierna wordt u naar uw hotel gebracht.

Overnachting in Oakray Summer Hill Breeze*** of gelijkwaardig. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 6: Nuwra Eliya - Yala

Na het ontbijt gaat u richting Yala en u komt door de mooie Ella Gap. In de namiddag maakt u een jeepsafari in het Yala National Park, gelegen in het zuidoosten van Sri Lanka. U zult hier vele wilde dieren aantreffen, zoals olifanten, wilde beren, luipaarden, krokodillen en apen.

Overnachting in Oakray Lake Resort***+ of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 7: Yala - Colombo

Vandaag reist u terug in de richting van Colombo. Onderweg stopt u in Galle en hier bezoekt u het Galle Fort. Dit fort is 1 van de best bewaarde voorbeelden uit de 17e eeuw en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hierna brengt u nog een bezoek aan de schildpadden broederij in Kosgoda en dan wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Zes overnachtingen zoals aangegeven in het programma, maaltijden zoals aangegeven in het programma, begeleiding door een Engels sprekende gids/chauffeur, alle entreegelden, alle genoemde excursies en alle transfers.


Exclusief

Drankjes, maaltijden niet genoemd in bovenstaand programma, fooien, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, intercontinentale vluchten, visum en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 735,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

U kunt tijdens deze rondreis tevens verblijven in 4-sterren accommodaties. Prijs bedraagt dan circa € 900,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

U kunt tijdens deze rondreis tevens verblijven in 5-sterren accommodaties. Prijs bedraagt dan circa € 1105,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


SRI LANKA TOUR - 8 DAGEN


Programma

Dag 1: Colombo

U wordt verwelkomd op de luchthaven van Colombo door onze lokale agent en vervolgens wordt u naar uw hotel in Colombo gebracht. In de middag maakt u een stadsrondrit door Colombo en u ziet o.a. The Hindu Temple, Dutch Church, Independence Hall, de replica van Avukana Buddha en Independence Square.

Overnachting in Hotel Janaki*** of gelijkwaardig. (diner)

Dag 2: Colombo - Pinnawala - Anuradhapura

Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur/gids en gaat u op weg voor een bezoek aan het olifanten weeshuis in Pinnawala, waar u ongeveer 60 olifanten aantreft. De beste tijd voor een bezoek is rond voertijd (09.15 uur en 13.15 uur). Na dit bezoek reist u verder naar Anuradhapura waar u naar uw hotel wordt gebracht.

Overnachting in Miridiya Lake Resort*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 3: Anuradhapura - Polonnaruwa - Dambulla

In de morgen maakt u een stadsrondrit door Anuradhapura, deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en u ziet hier o.a. de heilige Bo tree, The Brazen Palace, de ruïnes van de Abhayagiri en de Jetavanarama kloosters, het Samadhi boeddha standbeeld en de Twin Ponds. Dan reist u verder naar Polonnaruwa, waar u een rondrit zult maken door de stad. U vindt hier vele monumenten, zoals Lankatilaka, Gal Vihara en Tivanka Pilimage en diverse paleizen en tempels. Na dit alles wordt u naar uw hotel in Dambulla gebracht voor uw overnachting.

Overnachting in Amaranta Classic Retreat*** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 4: Dambulla - Habarana - Sigiriya - Dambulla

Na het ontbijt gaat u naar Habarana waar u een ritje zult maken per traditionele ossenkar. Vervolgens gaat u naar een traditioneel dorpje, waar u kunt zien hoe de lunch wordt bereid en hierna kunt u gaan genieten van deze lunch geserveerd in bananen bladeren. In de middag komt u aan in Sigiriya, dit is 1 van de 7 plaatsen in Sri Lanka welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. U maakt een wandeling naar het rotsfort, dit rotsfort stamt uit de 5e eeuw en het complex bestaat uit lusthoven die omgeven zijn door muren en grachten en bovenop de rots ligt een citadel, welke vroeger diende als paleis en nu slechts een ruïne is. De tuinen zijn ommuurde terrassen waarin vele waterpartijen voorkomen. Aan de noordzijde van de rots bereikt men halverwege de steile beklimming via trappen de Spiegelwand, hierop zijn fresco's afgebeeld van wolkenmaagden. Iets hoger ligt het terras met de restanten van de Leeuwenpoort. De naam Sigiraya, dat leeuwenrots betekent, is hier aan ontleend. Het complex is gebouwd door koning Kassapa I, na zijn dood werd het een klooster en in 14e eeuw werd het complex verlaten. Hierna wordt u teruggebracht naar uw hotel in Dambulla.

Overnachting in Amaranta Classic Retreat*** of gelijkwaardig. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 5: Dambulla - Mathale - Kandy

In de morgen brengt u een bezoek aan de Gouden Tempel van Dambulla, welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is de meest imposante grottempel van Sri Lanka. Het complex bestaat uit 5 grotten en hier vindt u prachtig beschilderde wanden en plafonds, tevens vindt u er vele boeddha beelden in uiteenlopende formaten. Dan reist u verder naar de specerijen tuinen van Matale, waar u meer leert over de verschillende kruiden en specerijen, die Sri Lanka rijk is, tijdens een wandeling door de tuinen. In de middag arriveert u in Kandy, waar u een bezoek brengt aan de Tempel van de Tand en aan een fabriek waar edelstenen worden vervaardigd. U brengt tevens een bezoek aan de Kandy Garrison Cementery en in de avond woont u een culturele show bij.

Overnachting in Oakray City Hotel***+ of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 6: Kandy - Peradeniya - Nuwra Eliya

Vandaag brengt u een bezoek aan de Royal Botanical Gardens of Peradeniya, welke werden opgezet als een tuin voor de koningen van Kandy. Vervolgens wordt u naar het treinstation van Peradeniya gebracht. De trein vertrekt om 12.25 uur en u arriveert om 16.30 uur op het station van Nanuoya. Onderweg kunt u genieten van de meest prachtige zichten over de omgeving en de lunch wordt geserveerd in de trein. Bij aankomst op het station wordt u opgehaald met de auto en maakt u een rondrit door het gebied, hierna wordt u naar uw hotel gebracht.

Overnachting in Oakray Summer Hill Breeze*** of gelijkwaardig. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 7: Nuwra Eliya - Yala

Na het ontbijt gaat u richting Yala en u komt door de mooie Ella Gap. In de namiddag maakt u een jeepsafari in het Yala National Park, gelegen in het zuidoosten van Sri Lanka. U zult hier vele wilde dieren aantreffen, zoals olifanten, wilde beren, luipaarden, krokodillen en apen.

Overnachting in Oakray Lake Resort***+ of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 8: Yala - Colombo

Vandaag reist u terug in de richting van Colombo. Onderweg stopt u in Galle en hier bezoekt u het Galle Fort. Dit fort is 1 van de best bewaarde voorbeelden uit de 17e eeuw en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hierna brengt u nog een bezoek aan de schildpadden broederij in Kosgoda en dan wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Zeven overnachtingen zoals aangegeven in het programma, maaltijden zoals aangegeven in het programma, begeleiding door een Engels sprekende gids/chauffeur, alle entreegelden, alle genoemde excursies en alle transfers.


Exclusief

Drankjes, maaltijden niet genoemd in bovenstaand programma, fooien, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, intercontinentale vluchten, visum en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 775,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

U kunt tijdens deze rondreis tevens verblijven in 4-sterren accommodaties. Prijs bedraagt dan circa € 970,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

U kunt tijdens deze rondreis tevens verblijven in 5-sterren accommodaties. Prijs bedraagt dan circa € 1235,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


SRI LANKA TOUR EN STRAND - 8 DAGEN


Programma

Dag 1: Colombo

U wordt verwelkomd op de luchthaven van Colombo door onze lokale agent en vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht. In de middag maakt u een stadsrondrit door Colombo en u ziet o.a. The Hindu Temple, Dutch Church, Independence Hall, de replica van Avukana Buddha en Independence Square.

Overnachting in Mount Lavinia Hotel**** of gelijkwaardig. (diner)

Dag 2: Colombo - Pinnawala - Kandy

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur/gids en gaat u op weg voor een bezoek aan het olifanten weeshuis in Pinnawala, waar u ongeveer 60 olifanten aantreft. De beste tijd voor een bezoek is rond voertijd of op het moment dat de olifanten gewassen worden. Na dit bezoek reist u verder naar Kandy. In de avond maakt u een stadsrondrit door Kandy en u ziet o.a. de Tempel van de Tand.

Overnachting in Cinnamon Citadel**** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 3: Kandy

In de morgen brengt u een bezoek aan de Royal Botanical Gardens. Deze tuinen zijn in 1821 aangelegd en u vindt hier een grote collectie aan bloemen. In de middag bezoekt u een fabriek waar edelstenen worden geproduceerd en u woont een culturele show bij, deze show duurt ongeveer een half uur.

Overnachting in Cinnamon Citadel**** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 4: Kandy - Nuwara Eliya

Na het ontbijt verlaat u Kandy en reist u verder naar Nuwara Eliya, ook wel bekend als "Little England". Bij aankomst in Nuwara Eliya maakt u een stadsrondrit en in de middag brengt u een bezoek aan een theeplantage. Hier leert u meer over het proces van het maken van thee.

Overnachting in Scottish Planter Glendevon Bungalow***** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 5: Nuwara Eliya - Kitulgala - Beruwela

In de morgen reist u verder en in Kitulgala brengt u een bezoek aan de locatie waar een gedeelte van de film "Bridge on the river Kwai" werd opgenomen. Dan reist u verder naar Beruwela en wordt u naar uw strandhotel gebracht.

Overnachting in Cinnamon Bey***** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 6 en 7: Beruwela

Deze dagen zijn ter vrije besteding en u kunt hier zalig relaxen aan het strand of bij het zwembad.

Overnachtingen in Cinnamon Bey***** of gelijkwaardig. (ontbijt en diner)

Dag 8: Beruwela - Colombo

Vandaag reist u terug in de richting van Colombo. U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Zeven overnachtingen zoals aangegeven in het programma, maaltijden zoals aangegeven in het programma, begeleiding door een Engels sprekende gids/chauffeur, alle entreegelden, alle genoemde excursies en alle transfers.


Exclusief

Drankjes, maaltijden niet genoemd in bovenstaand programma, fooien, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, intercontinentale vluchten, visum en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 940,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.