GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Colombo - Accommodaties

Colombo is de grootste stad van Sri Lanka en de commerciële hoofdstad. De stad ligt aan de westkust van het eiland en grenst aan Sri Jayawardenapura Kotte, de officiële hoofdstad van Sri Lanka. Doordat Colombo een grote haven heeft en een strategische ligging was deze stad al zo'n 2000 jaar geleden bekend bij oude handelaren. Het is een etnische smeltkroes van verschillende culturen, nationaliteiten en geloven. Colombo is een drukke en levendige stad die bezoekers een mooie mix van het moderne leven en koloniale gebouwen en ruïnes biedt. Het hart van de stad is de wijk Fort die bij de haven gebouwd is. Een andere wijk is Pettah, een volkswijk met oosterse bedrijvigheid. Bezienswaardigheden zijn o.a. het Nationale Museum, het Onafhankelijkheidsgebouw en het Parlementaire Complex.

Hieronder vindt u een aanbod van accommodaties in Colombo. Op zoek naar een andere accommodatie? Geen probleem, neem contact op!


Ceylon City Hotel***

Dit hotel ligt in het hart van Colombo en biedt een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan. De internationale luchthaven ligt op circa 32 kilometer.


Faciliteiten

Receptie, restaurant, gratis WiFi en parkeergelegenheid.


Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, kluisje, waterkoker en een badkamer met douche en toilet.


Prijsindicatie

Circa € 88,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.


Sapphire Colombo***

Dit hotel ligt op circa 4,5 kilometer van het Nationaal Museum. De internationale luchthaven ligt op circa 45 minuten rijden.


Faciliteiten

Receptie, restaurant, bar, buitenzwembad, gratis WiFi, fitnesscentrum en parkeergelegenheid.


Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, minibar, gratis WiFi, koffie- en theezetfaciliteiten en een badkamer met douche en toilet.


Prijsindicatie

Circa € 108,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.


Grand Oriental Hotel***

Dit hotel is gevestigd in een gebouw in koloniale stijl en ligt op circa 5 minuten lopen van de bazaar van Colombo. De internationale luchthaven ligt op circa 33 kilometer.


Faciliteiten

Receptie, 2 restaurants, bar, excursiebalie, gratis WiFi, massage en parkeergelegenheid.


Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, minibar, gratis WiFi, een zithoek, koffie- en theezetfaciliteiten en een badkamer met douche en toilet.


Prijsindicatie

Circa € 117,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.


Ramada Hotel Colombo****

Dit hotel ligt op circa 3 minuten lopen van het strand en op circa 5 minuten lopen naar het Colombo Fort treinstation. De internationale luchthaven ligt op circa 45 minuten rijden.


Faciliteiten

Receptie, 2 restaurants, bar, zwembad met ligstoelen, sauna,  fitnessruimte, gratis WiFi en parkeergelegenheid.


Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, minibar, kluisje, gratis WiFi, waterkoker en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.


Prijsindicatie

Circa € 162,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.


Galle Face Hotel*****

Dit hotel in koloniale stijl is gebouwd in 1864 en ligt in het hart van Colombo. De internationale luchthaven ligt op circa 36 kilometer.


Faciliteiten

Receptie, 2 restaurants, bar, bibliotheek, spa, zwembad met ligstoelen, fitnessruimte, privé strand, gratis WiFi en parkeergelegenheid.


Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, minibar, kluisje, gratis WiFi, waterkoker en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.


Prijsindicatie

Circa € 217,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.


Cinnamon Grand Hotel*****

Dit hotel ligt op circa 2 kilometer van het stadhuis van Colombo en op korte loopafstand van het winkelcentrum Crestcat Boulevard. De internationale luchthaven ligt op circa 37 kilometer.


Faciliteiten

Receptie, 14 eetgelegenheden, lounge, excursiebalie, spa, 2 buitenzwembaden met ligstoelen, fitnessruimte, tennisbaan, gratis WiFi en parkeergelegenheid.


Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, kluisje, waterkoker, minibar, gratis WiFi en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn.


Prijsindicatie

Circa € 233,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.


Maniumpathy Boutique Hotel*****

Dit boutique hotel ligt in Colombo en wordt omringd door restaurants, bars en winkels.


Faciliteiten

Receptie, restaurant, lounge, butler service, buitenzwembad met ligstoelen, gratis WiFi en parkeergelegenheid.


Kamers

De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, kluisje, gratis WiFi en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.


Prijsindicatie

Circa € 348,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.