GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Sarawak - 2- en 3-daagse rondreizen vanuit Kuching

Hieronder vindt u de volgende 2- en 3-daagse rondreizen vanuit Kuching:

 • Annah Rais Longhouse Homestay - 2 dagen
 • Lemanak Longhouse Experience - 2 dagen
 • Batang Ai Longhouse en Resort - 2 dagen
 • Tanjung Datu National Park - 2 dagen
 • Weekend Kuching - 3 dagen
 • Wildlife Weekend Kuching - 3 dagen
 • Shopping in Kuching - 3 dagen
 • Annah Rais Longhouse Homestay - 3 dagen
 • Lemanak Longhouse Experience - 3 dagen
 • Batang Ai Jungle Adventure - 3 dagen
 • Iban Longhouse Experience en Batang Ai - 3 dagen
 • Batang Ai Luxury Safari - 3 dagen

Alle programma's kunnen geheel op uw wensen worden afgestemd. Neem voor informatie contact op!


ANNAH RAIS LONGHOUSE HOMESTAY - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Annah Rais Longhouse

U wordt om 08.15 uur opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat vervolgens naar het Semenggoh Orang Utan Centre om te zien hoe de Orang Utans gevoerd worden. Hierna gaat u verder richting Annah Rais Longhouse, de rit gaat langs rijstvelden en peperboerderijen. Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje en maakt u kennis met uw gastfamilie. Vervolgens maakt u een wandeling door het tropische regenwoud naar de spectaculaire Biduan Waterval (2 uur), onderweg kunt u de flora en fauna, fruitbomen, rijstboerderijen en groentetuintjes bewonderen. Uw gids zal u alles vertellen over de omgeving. Bij de waterval kunt u zwemmen en genieten van een lunch, hierna keert u terug naar het "longhouse". Hier krijgt u een begeleide tour en maakt u kennis met de bewoners en leert meer over de cultuur. In de avond volgt er een diner en is er nog een video presentatie over de Bidayuh historie en cultuur. Overnachting in het "longhouse". (lunch en diner)

Dag 2: Annah Rais Longhouse - Kuching

Na het ontbijt maakt u een korte wandeling naar een nabijgelegen boerderij en kunt u de lokale suikerruit proeven. Hierna keert u terug naar het "longhouse" om uw bagage op te halen en vervolgens wordt u teruggebracht naar Kuching. (ontbijt)


Tijdsduur

2 dagen / 1 nacht


Prijsindicatie

Circa € 175,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief                

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, overnachting in een "longhouse", entreegelden en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


LEMANAK LONGHOUSE EXPERIENCE - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Lemanak Longhouse

U wordt opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat richting de Lemanak River, tijdens deze rit ziet u het regenwoud en velden vol met peper en rubber. Er wordt gestopt in het dorpje Serian en hier brengt u een bezoek aan een markt. De volgende stop is bij een pepertuin en hier leert u meer over het groeiproces van de peper. Dan gaat de rit verder naar de Lemanak River, hier stapt u aan boord van een "longboat" en vaart u naar het "longhouse" waar u zult overnachten (een tocht van ongeveer 50 minuten). Bij aankomst volgt er een korte rondleiding. In de avond geniet u van een traditioneel diner, gevolgd door ceremoniële dansen. U overnacht in het "longhouse". (lunch en diner)

Dag 2: Lemanak Longhouse - Kuching

Na het ontbijt kunt u een blaaspijp demonstratie bijwonen. Hierna gaat u per "longboat" terug naar het vasteland. Onderweg wordt er gestopt om wilde orchideeën te spotten en om te lunchen. In de namiddag bent u terug in Kuching (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

2 dagen / 1 nacht


Prijsindicatie

Circa € 180,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende gids, overnachting in een "longhouse" en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


BATANG AI LONGHOUSE EN RESORT - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Batang Ai

U wordt opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat richting de Batang Ai Terminal, tijdens deze rit ziet u het regenwoud en velden vol met peper en rubber. Er wordt gestopt in het dorpje Serian en hier brengt u een bezoek aan een markt. De volgende stop is bij een pepertuin en hier leert u meer over het groeiproces van de peper. Dan gaat de rit verder naar de Batang Ai Temrinal, hier stapt u aan boord van een "longboat" en vaart u naar het "longhouse" (een tocht van ongeveer 70 minuten). Bij aankomst volgt er een rondleiding en kunt u een blaaspijp demonstratie bijwonen. Hierna vaart u naar het Hilton Batang Ai Resort voor uw overnachting. (lunch)

Dag 2: Batang Ai - Kuching

Na het ontbijt maakt u samen met een gids een wandeling door het regenwoud en hierna keert u per boot terug naar de Batang Ai Terminal en vanuit hier gaat u per auto terug naar Kuching. Onderweg stopt u om wilde orchideeën te spotten en kunt u nog genieten van een lunch in een lokaal restaurant. U arriveert in de namiddag in Kuching. (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

2 dagen / 1 nacht


Prijsindicatie

Circa € 310,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, overnachting in het Hilton Batang Ai Resort, entreegelden en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


TANJUNG DATU NATIONAL PARK - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Sematan - Tanjung Datu

U wordt om 08.30 uur bij uw hotel in Kuching opgehaald en rijdt vervolgens naar het kleine vissersplaatsje Sematan, een rit van ongeveer 2 uur. Vanuit hier gaat u per speedboot verder naar het Tanjung Datu National Park, een tocht van ongeveer 1 uur. Bij aankomst in het park gaat u naar uw hotel Park HQ voor check in en lunch. Bespreek met uw gids wat u de rest van de dag wilt gaan doen; u kunt o.a. relaxen aan het strand, gaan snorkelen, een bezoek brengen aan de broedplaats van de schildpadden of een wandeling maken in het park. Na het diner krijgt u de mogelijkheid om een avondwandeling te maken op zoek naar dieren. Hierna kunt u naar het strand gaan om te kijken of er schildpadden aan land komen. Overnachting in het hotel. (lunch en diner)

Dag 2: Tanjung Datu - Sematan - Kuching

Na het ontbijt kunt u de rest van de ochtend zelf indelen. Rond het middaguur vertrekt u per speedboot naar Sematan waar u luncht in een koffieshop. Vanuit hier wordt u teruggebracht naar uw hotel in Kuching. (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

2 dagen / 1 nacht


Prijsindicatie

Circa € 390,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief                                 

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, overnachting, entreegelden en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


WEEKEND KUCHING - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching

Bij aankomst op het vliegveld van Kuching wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Om 18.00 uur wordt u weer opgehaald bij uw hotel en wandelt u samen met de gids naar Kuching Waterfront. Geniet van een koud drankje, terwijl u de zonsondergang bewondert. Om 19.00 uur gaat u naar een lokaal visrestaurant voor het diner. Hierna gaat u naar een plaatselijke Dayak bar en hier kunt u de Tuak (rijstwijn) uitproberen. Transfer terug naar uw hotel. (diner)

Dag 2: Kuching - Orang Utan Centre - Bidayuh Longhouse - Sarawak Cultural Village - Kuching

U wordt om 08.15 uur opgehaald bij uw hotel in Kuching. Als eerste bezoekt u het Semenggoh Orang Utan Centre om te zien hoe de Orang Utans gevoerd worden. Hierna rijdt u langs rijstvelden en peperboerderijen naar Annah Rais, een goed onderhouden Bidayuh "longhouse". Hier komt u meer te weten over het leven in een "longhouse" en de tradities. Dan gaat u terug naar Kuching voor de lunch in een lokaal restaurant en vervolgens gaat u naar Sarawak Cultural Village. Hier komt u meer te weten over de cultuur en de tradities. Bekijk een blaaspijp demonstratie en zie enkele culturele dansen en muziek optredens. Hierna wandelt u naar Damai, waar u kunt gaan zwemmen of genieten op een terrasje. Na zonsondergang wordt het diner geserveerd in Buntal Seafood Village gelegen aan de baai. Hierna volgt er een transfer terug naar uw hotel in Kuching. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 3: Kuching

U wordt om 08.30 uur opgehaald bij uw hotel en gaat naar Sarawak Laksa, 1 van Kuching's meest bekende koffieshops, voor een "gekruid" ontbijt. Hierna maakt u een 3 uur durende tour door Kuching en u ziet o.a. Cat Monument, de Chinese Tempel, City Tower, Chinatown en de Old Mosque van Kuching. Dan wordt u naar uw hotel gebracht, zodat u zich kunt opfrissen en uw spullen kunt pakken en hierna volgt er een transfer naar de luchthaven van Kuching waar deze tour eindigt. (ontbijt)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 220,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief                                 

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 2 overnachtingen, entreegelden en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


WILDLIFE WEEKEND KUCHING - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching

Bij aankomst op het vliegveld van Kuching wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Om 18.00 uur wordt u weer opgehaald bij uw hotel en wandelt u samen met de gids naar Kuching Waterfront. Geniet van een koud drankje, terwijl u de zonsondergang bewondert. Om 19.00 uur gaat u naar een lokaal visrestaurant voor het diner. Hierna gaat u naar een plaatselijke Dayak bar en hier kunt u de Tuak (rijstwijn) uitproberen. Transfer terug naar uw hotel. (diner)

Dag 2: Kuching - Bako National Park - Kuching

U wordt om 08.30 uur opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat naar Bako Jetty (een rit van ongeveer 35 minuten) en vervolgens per boot naar Bako National Park (ongeveer 20 minuten). U gaat met een ervaren, Engels sprekende, gids op pad en hij/zij leidt u over geselecteerde paden door het oudste en kleinste nationale park in Sarawak. U kunt onderweg genieten van de tropische vegetatie en de dieren. De "ster" attractie van dit park is de Proboscis aap. In de middag keert u terug naar Kuching. De avond is ter vrije besteding. (ontbijt en lunch)

Dag 3: Kuching - Orang Utan Centre - Bidayuh Longhouse - Airport

U wordt om 08.15 uur opgehaald bij uw hotel in Kuching. Als eerste bezoekt u het Semenggoh Orang Utan Centre om te zien hoe de Orang Utans gevoerd worden. Hierna rijdt u langs rijstvelden en peperboerderijen naar Annah Rais, een goed onderhouden Bidayuh "longhouse". Hier komt u meer te weten over het leven in een "longhouse" en de tradities. Hierna wordt u naar het vliegveld van Kuching gebracht waar deze tour eindigt. (ontbijt)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 325,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 2 overnachtingen, entreegelden en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


SHOPPING IN KUCHING - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching

U wordt opgehaald op het vliegveld van Kuching en naar uw hotel gebracht. Rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2: Kuching - Orang Utan Centre - Satok Market - Kek Lapis - Sarawak Cultural Village - Kuching

U wordt om 08.15 uur opgehaald bij uw hotel in Kuching. Als eerste bezoekt u het Semenggoh Orang Utan Centre om te zien hoe de Orang Utans gevoerd worden. Hierna bezoekt u een lokale pottenbakkerij en ziet u hoe de pottenbakkers aan het werk zijn. U luncht bij een lokaal restaurant en daarna stopt u bij de Satok Market, welke bekend staat om de zoute vis en de cake. Hierna gaat u naar Sarawak Cultural Village waar u de traditionele huizen kunt bekijken en kunt genieten van een 45 minuten durende culture show met dans en muziek. Transfer terug naar Kuching. (ontbijt en lunch)

Dag 3: Kuching - Serikin Border Market - Airport

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en gaat u naar de Serikin Border Market, een rit van ongeveer 1.5 uur. Deze unieke markt ligt op de grens van Kalimantan en Sarawak en wordt alleen in het weekend gehouden. U vindt hier o.a. huishoudelijke artikelen, souvenirs, handwerk, batik, gordijnen, antiek en eten. Na de lunch wordt u naar de luchthaven van Kuching gebracht waar deze tour eindigt. (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 245,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 2 overnachtingen, entreegelden en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


ANNAH RAIS LONGHOUSE HOMESTAY - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Annah Rais Longhouse

U wordt om 08.15 uur opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat vervolgens naar het Semenggoh Orang Utan Centre om te zien hoe de Orang Utans gevoerd worden. Hierna gaat u verder richting Annah Rais Longhouse, de rit gaat langs rijstvelden en peperboerderijen. Bij aankomst kunt u gaan genieten van een traditionele lunch. Hierna krijgt u een begeleide tour en maakt u kennis met de bewoners en leert meer over de cultuur. In de avond volgt er een diner en is er nog een video presentatie over de Bidayuh historie en cultuur. Overnachting in het "longhouse". (lunch en diner)

Dag 2: Annah Rais Longhouse

Na het ontbijt maakt u een wandeling door het tropische regenwoud naar de spectaculaire Biduan Waterval (2 uur), onderweg kunt u de flora en fauna, fruitbomen, rijstboerderijen en groentetuintjes bewonderen. Uw gids zal u alles vertellen over de omgeving. Bij de waterval kunt u zwemmen en genieten van een lunch, hierna keert u terug naar het "longhouse". U stopt op de terugweg bij de Annah Rais Hot Springs. Na het diner kunt u genieten van een culturele show met traditionele Bidayuh muziek. Overnachting in het "longhouse". (ontbijt, lunch en diner)

Dag 3: Annah Rais Longhouse - Kuching

Na het ontbijt maakt u een korte wandeling naar een nabijgelegen boerderij en kunt u de lokale suikerruit proeven. Hierna keert u terug naar het "longhouse" om uw bagage op te halen en vervolgens wordt u teruggebracht naar Kuching. (ontbijt)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 220,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief                

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 2 overnachtingen in een "longhouse", entreegelden en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


LEMANAK LONGHOUSE EXPERIENCE - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Lemanak Longhouse

U wordt opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat richting de Lemanak River, tijdens deze rit ziet u het regenwoud en velden vol met peper en rubber. Er wordt gestopt in het dorpje Serian en hier brengt u een bezoek aan een markt. De volgende stop is bij een pepertuin en hier leert u meer over het groeiproces van de peper. Dan gaat de rit verder naar de Lemanak River, hier stapt u aan boord van een "longboat" en vaart u naar het "longhouse" waar u zult overnachten (een tocht van ongeveer 50 minuten). Bij aankomst volgt er een korte rondleiding. In de avond geniet u van een traditioneel diner, gevolgd door ceremoniële dansen. U overnacht in het "longhouse". (lunch en diner)

Dag 2: Lemanak Longhouse

Na het ontbijt gaat u aan boord van een "longboat" voor een tocht van ongeveer een uur naar een verlaten strandje. U kunt wat verkoeling zoeken in de rivier of gaan wandelen in de jungle. Geniet hierna van een lunch op het strand en in de middag vaart u terug naar het "longhouse". Na het diner kunt u heerlijk relaxen op de veranda en kennismaken met de bewoners. Overnachting in het "longhouse". (ontbijt, lunch en diner)

Dag 3: Lemanak Longhouse - Kuching

Na het ontbijt kunt u een blaaspijp demonstratie bijwonen. Hierna gaat u per "longboat" terug naar het vasteland. Onderweg wordt er gestopt om wilde orchideeën te spotten en om te lunchen. In de namiddag bent u terug in Kuching (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 270,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 2 overnachtingen in een "longhouse" en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


BATANG AI JUNGLE ADVENTURE - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Iban Longhouse

U wordt opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat richting de Batang Ai Terminal, tijdens deze rit ziet u het regenwoud en velden vol met peper en rubber. Er wordt gestopt in het dorpje Serian en hier brengt u een bezoek aan een markt. De volgende stop is bij een pepertuin en hier leert u meer over het groeiproces van de peper. Dan gaat de rit verder naar de Batang Ai Temrinal, hier stapt u aan boord van een "longboat" en vaart u naar het "longhouse" waar u zult overnachten (een tocht van ongeveer 70 minuten). Bij aankomst volgt er een korte rondleiding. In de avond geniet u van een traditioneel diner, gevolgd door ceremoniële dansen. U overnacht in het "longhouse". (lunch en diner)

Dag 2: Jungle Camp

Na het ontbijt krijgt u de kans om een blaaspijp demonstratie bij te wonen en hierna gaat u aan boord van een "longboat" voor een tocht van ongeveer een uur naar een verlaten strandje. U kunt wat verkoeling zoeken in de rivier of gaan wandelen in de jungle. Geniet hierna van een lunch op het strand en dan maakt u een wandeling door het regenwoud. Let goed op of u wilde dieren en zeldzame planten spot. In de namiddag komt u aan bij het "jungle camp" en kunt u genieten van het diner. 's Avonds maakt u nog een korte wandeling door de jungle en dan kunt u relaxen bij het kampvuur. Overnachting in het "jungle camp". (ontbijt, lunch en diner)

Dag 3: Batang Ai - Kuching

Na het ontbijt stapt u aan boord van een "longboat" en vaart u terug naar het "longhouse". Hier neemt u afscheid van de bewoners en dan keert u per boot terug naar de Batang Ai Terminal en vanuit hier wordt u per auto teruggebracht naar Kuching. Onderweg stopt u om wilde orchideeën te spotten en kunt u nog genieten van een lunch in een lokaal restaurant. U arriveert in de namiddag in Kuching. (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 510,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 1 overnachting in een "longhouse", 1 overnachting in een "jungle camp" en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


IBAN LONGHOUSE EXPERIENCE EN BATANG AI - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Iban Longhouse

U wordt opgehaald bij uw hotel in Kuching en rijdt vervolgens 275 kilometer naar Batang Ai. Onderweg wordt er enkele malen gestopt, de eerste stop is in het dorpje Serian, waar u de lokale markt kunt bezoeken. Na de lunch rijdt u verder naar de Batang Ai Terminal, bij aankomst gaat u aan boord van een "longboat" voor een 1 uur durende tocht naar het "longhouse". Bij aankomst volgt er een korte rondleiding. In de avond geniet u van een traditioneel diner, gevolgd door ceremoniële dansen. U overnacht in het "longhouse". (lunch en diner)

Dag 2: Iban Longhouse - Batang Ai

Na het ontbijt krijgt u de kans om een blaaspijp demonstratie bij te wonen en hierna gaat u aan boord van een "longboat" voor een tocht van ongeveer een uur naar een verlaten strandje. U kunt wat verkoeling zoeken in de rivier of gaan wandelen in de jungle. Geniet hierna van een lunch op het strand en in de middag vaart u richting het Hilton Batang Ai Resort waar u zult overnachten. (ontbijt en lunch)

Dag 3: Batang Ai - Kuching

Na het ontbijt maakt u samen met een gids een wandeling door het regenwoud en hierna keert u per boot terug naar de Batang Ai Terminal en vanuit hier wordt u per auto teruggebracht naar Kuching. Onderweg stopt u om wilde orchideeën te spotten en kunt u nog genieten van een lunch in een lokaal restaurant. U arriveert in de namiddag in Kuching. (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 430,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 1 overnachting in een "longhouse", 1 overnachting in Hilton Batang Ai Resort en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


BATANG AI LUXURY SAFARI - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Kuching - Batang Ai

U wordt opgehaald bij uw hotel in Kuching en gaat richting het Semenggoh Orang Utan Centre. Hier aangekomen maakt u een wandeling door het regenwoud richting het voerplatform en ziet u hoe de Orang Utans gevoerd worden. Vervolgens gaat u verder voor een 4 uur durende rit naar Batang Ai. U rijdt door een mooie omgeving met regenwoud en velden vol met rubber en peper. U stopt bij het plaatsje Serian en hier kunt u de lokale markt bezoeken. Tevens wordt er gestopt bij een peperboerderij en ziet u hoe peper groeit. Na de lunch rijdt u verder naar de Batang Ai Terminal en gaat u aan boord van een motorboot voor een 20 minuten durende tocht naar het Hilton Batang Ai Resort waar u de volgende 2 nachten zult overnachten. (lunch en diner)

Dag 2: Batang Ai

Na het ontbijt gaat u per "longboat" naar een "longhouse". Bij aankomst kunt u genieten van een traditionele ceremonie en de lokale rijstwijn "Tuak" proberen. Na de lunch keert u per boot terug naar het Hilton Batang Ai Resort. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 3: Batang Ai - Kuching

Na het ontbijt wordt u per boot teruggebracht naar de Batang Ai Terminal en vanuit daar wordt u per auto teruggebracht naar Kuching. Onderweg kunt u genieten van een lunch in een lokaal restaurant. In de namiddag bent u terug in Kuching. (ontbijt en lunch)


Tijdsduur

3 dagen / 2 nachten


Prijsindicatie

Circa € 710,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Inclusief

Transfers, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids, 2 overnachtingen in Hilton Batang Ai Resort en maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Drankjes, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.