GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Jordanië - Wellness

Wilt u even helemaal tot rust komen en u laten verwennen? Dat kan uitstekend in Jordanië!

Hieronder treft u de volgende wellness vakanties aan welke Gewoonweg Reizen aanbiedt in Jordanië:

  • Pure luxe - 8 dagen
  • Wellness - 8 dagen
  • Luxe, wellness en sportief - 10 dagen

Onderstaande wellness vakanties zijn uiteraard geheel naar wens aan te passen!


PURE LUXE - 8 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst Amman - Petra

Bij aankomst op de luchthaven van Amman wordt u welkom geheten door onze vertegenwoordiger die u zal helpen met het verkrijgen van uw visum. Vervolgens transfer naar Petra waar u zult overnachten in het Petra Mövenpick Hotel*****.

Dag 2: Petra - Ma'In Hot Spring

Vandaag heeft u een gehele dag de tijd om Petra te ontdekken. U gaat samen met een privé gids op pad (2 uur) en u ziet o.a. de Siq, Treasury, Street of Facades, Theatre en Colonnaded Street. Wanneer u nog tijd over heeft breng dan zeker een bezoek aan de Monastery en de High Place of Sacrifice, het is een hele klim, maar het uitzicht zeker waard. In de late namiddag volgt er een transfer naar Ma'In Hot Spring, hier zult u overnachten in het luxe Evason Ma'In Hot Springs & Six Senses Spa Hotel*****. (ontbijt en diner)

Dag 3 t/m 7: Ma'In Hot Spring

Geniet van 5 vrije dagen in dit schitterende hotel. Boek een spa behandeling (neem hiervoor contact op), relax bij 1 van de zwembaden, ga luieren bij de waterval of ga op excursie naar bijvoorbeeld Wadi Rum. (ontbijt en diner)

Dag 8: Ma'In Hot Spring - Luchthaven

Transfer naar de luchthaven van Amman waar deze reis eindigt. (ontbijt)


Inclusief

Overnachtingen in bovengenoemde hotels, maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma, entree Petra, 2 uur durende tour in Petra met een privé gids en alle transfers zoals aangegeven in bovenstaand programma.


Exclusief

Vluchten, vertrekbelasting, maaltijden niet genoemd in het programma, drankjes, overige entreegelden, spa behandelingen, verzekeringen, persoonlijke uitgaven en alle overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 1530,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag, prijzen spa behandelingen op aanvraag en prijzen extra excursies op aanvraag.


WELLNESS - 8 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst Amman - Dode Zee

Bij aankomst op de luchthaven van Amman wordt u welkom geheten door onze vertegenwoordiger die u zal helpen met het verkrijgen van uw visum. Vervolgens transfer naar de Dode Zee waar u de komende dagen zult verblijven in het Dead Sea Mövenpick Resort*****.

Dag 2: Dode Zee

Vandaag heeft u een gehele dag om bij te komen. Er staat 1 behandeling op het programma: een oriëntaalse massage van 50 minuten. De rest van de dag kunt u relaxen bij het zwembad of genieten van de Dode Zee. (ontbijt en diner)

Dag 3: Dode Zee

Vandaag zijn er 2 behandelingen voor u gereserveerd: een natuurlijke Dead Sea scrub (25 minuten) en een relaxing mud wrap (50 minuten). Geniet de rest van de dag in de sauna, stoombad, jacuzzi of het zwembad. (ontbijt en diner)

Dag 4: Dode Zee - Petra - Dode Zee

Na het ontbijt vertrekt u naar Petra. Uw privé chauffeur haalt u rond 07.30 uur op bij uw hotel en in ongeveer 3 uur bent u in Petra. Samen met een Engels sprekende gids maakt u een 3 uur durende tour door Petra. Hierna heeft u tot 16.30 uur vrije tijd en dan wordt u weer teruggebracht naar uw hotel bij de Dode Zee voor het diner en overnachting. (ontbijt en diner)

Dag 5, 6 en 7: Dode Zee

De komende drie dagen kunt u zelf indelen. Relax bij het zwembad of boek nog een spa behandeling. Uiteraard kunt u ook op excursie gaan naar bijvoorbeeld Madaba, Amman of Jerash. (ontbijt en diner)

Dag 8: Dode Zee - Luchthaven

Transfer naar de luchthaven van Amman waar deze reis eindigt. (ontbijt)


Inclusief

Zeven overnachtingen in het Dead Sea Mövenpick Resort***** op basis van halfpension, 3 spa behandelingen zoals genoemd in bovenstaand programma, entree Petra, 3 uur durende tour in Petra samen met een privé gids en alle transfers zoals genoemd in bovenstaand programma.


Exclusief

Vluchten, vertrekbelasting, maaltijden niet genoemd in het programma, drankjes, overige entreegelden, extra spa behandelingen, verzekeringen, persoonlijke uitgaven en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 1620,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag, prijzen extra spa behandelingen op aanvraag en prijzen extra excursies op aanvraag.


LUXE, WELLNESS EN SPORTIEF - 10 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst Amman - Dode Zee

Bij aankomst op de luchthaven van Amman wordt u welkom geheten door onze vertegenwoordiger die u zal helpen met het verkrijgen van uw visum. Vervolgens transfer naar het Dead Sea Mövenpick Resort***** voor uw overnachting.

Dag 2: Dode Zee

Vandaag kunt u de gehele dag relaxen bij de Dode Zee. Ga drijven in het zoute water en probeer de heilzame modder uit. Er staan vandaag 2 spa behandelingen op het programma: u gaat genieten van een oriëntaalse massage (50 minuten) en een mud wrap (50 minuten). Probeer tevens de vele faciliteiten uit die het hotel biedt, zoals het zwembad, sauna, stoombad, jacuzzi en de Spa. Overnachting in het Dead Sea Mövenpick Resort*****. (ontbijt en diner)

Dag 3: Dode Zee - Wadi Mujib - Dode Zee

Na het ontbijt wordt u opgehaald en wordt u naar Wadi Mujib gebracht waar u een wandeling gaat maken onder begeleiding van een Engels sprekende RSCN gids. De wandeling duurt ongeveer 7 uur en start bij het informatiepunt. Het eerste gedeelte gaat door heuvels, na deze heuvels begint de rivier Mujib, deze rivier heeft kristalhelder water en zit vol met vissen en kikkers. U loopt verder tot het Malaqi gebied en hier kunt u genieten van de lunch en zwemmen in natuurlijke baden. Na de lunch loopt u verder door de Mujib kloof om vervolgens af te dalen naar de waterval, zo'n 20 meter omlaag (u maakt gebruik van touwen). Vanaf hier gaat u terug naar het beginpunt. Wanneer u last heeft van hoogtevrees en/of bang bent om via touwen af te dalen, geef dit dan aan, er zijn namelijk meerdere wandelingen mogelijk in dit gebied. Na deze wandeling keert u terug naar het Dead Sea Mövenpick Resort voor het diner en uw overnachting. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 4: Dode Zee - Wadi Ibn Hamad - Petra

Vandaag gaat u richting Wadi Ibn Hamad waar u een wandeling gaat maken in een gebied vol met palmbomen en oleanders. Voordat u met de wandeling start kunt u even heerlijk relaxen in de zwembaden van de Hot Springs. U wordt tijdens de wandeling begeleid door een Engels sprekende gids. U start door een open gebied en komt dan uit bij een ravijn met mooie, kleine watervallen. Vanuit hier loopt u verder richting de doorgaande weg waar u wordt opgewacht door uw privé chauffeur die u naar het Petra Mövenpick Resort***** brengt voor uw overnachting. (ontbijt en lunch)

Dag 5: Petra

Na het ontbijt heeft u de gehele dag de tijd om Petra te ontdekken. U gaat samen met een Engels sprekende privé gids op pad (2 uur) en u bewondert de Siq, Treasury, Street of Facades, Theatre en Colonnaded Street. Heeft u nog tijd over, breng dan beslist een bezoek aan de Monastery en de High Place of Sacrifice, dit is een hele klim, maar het uitzicht zeker waard. Bezoek bijvoorbeeld in de namiddag een plaatselijke hamam. U overnacht in het Petra Mövenpick Resort*****. (ontbijt)

Dag 6: Petra - Wadi Gwair - Petra

Vandaag maakt u wederom een wandeling: namelijk de Wadi Gwair Trail. Uw gids haalt u op in het hotel en hij brengt u naar Mansoura waar de wandeling start. Draag comfortabele kleding en stevige schoenen (neem een extra paar schoenen mee, u loopt namelijk stukken door het water). De totale wandeling duurt ongeveer 6 uur en u loopt het grootste gedeelte in de schaduw. Echter het laatste stuk loopt u in de felle zon, neem daarom een petje/zonnehoed mee. Op het einde van de wandeling staat een jeep klaar die u terugbrengt naar het Petra Mövenpick Resort*****. (ontbijt en lunch)

Dag 7: Petra - Ma'In Hot Spring

Na het ontbijt volgt er een transfer naar het Evason Ma'In Hot Spring Six Senses & Spa Resort***** waar u de komende dagen zult verblijven. Geniet van de faciliteiten van dit luxe resort. (ontbijt en diner)

Dag 8: Ma'In Hot Spring

Vandaag kunt u grotendeels genieten van een vrije dag. Er staat 1 spa behandeling op het programma: een gezichtsmasker. Wilt u andere behandelingen bijboeken, dan is dit natuurlijk mogelijk. Overnachting in het Evason Ma'In Hot Spring Six Senses & Spa Resort. (ontbijt en diner)

Dag 9: Ma'In Hot Spring

In de morgen maakt u een korte wandeling samen met een Engels sprekende gids door het berggebied en u ontdekt de Ma'In Hot Springs. Uw gids zal u meer vertellen over de geschiedenis van deze waterval. Vervolgens loopt u terug naar het hotel en de rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in het Evason Ma'In Hot Spring Six Senses & Spa Resort*****. (ontbijt en diner)

Dag 10: Ma'In Hot Spring - Luchthaven

Transfer naar de luchthaven van Amman waar deze reis eindigt. (ontbijt)


Inclusief

Overnachtingen in bovengenoemde hotels, maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma, begeleiding door een Engels sprekende gids gedurende de reis, alle transfers zoals genoemd in bovenstaand programma, entreegelden van de te bezoeken plaatsen zoals genoemd in bovenstaand programma, 2 spa behandelingen in het Dead Sea Mövenpick Resort, een privé gids in Petra gedurende 2 uur, bezoek aan een lokale hamam in Petra en 1 spa behandeling in het Evason Ma'In Hot Spring Six Senses & Spa Resort.


Exclusief

Vluchten, vertrekbelasting, maaltijden niet genoemd in bovenstaand programma, drankjes, overige entreegelden, verzekeringen, persoonlijke uitgaven en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 2180,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (minimale deelname 4 personen).


Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag en prijzen extra spa behandelingen op aanvraag.