GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Jordanië - Rondreizen met huurauto

Hieronder treft u de volgende rondreis met een huurauto aan welke Gewoonweg Reizen aanbiedt in Jordanië:

  • Fly & Drive - 10 dagen

Onderstaande rondreis is uiteraard geheel naar wens aan te passen!


FLY & DRIVE - 10 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst in Amman

U wordt verwelkomd op de luchthaven Queen Alia International door onze agent die u zal helpen met uw visum. Vervolgens wordt u naar uw huurauto gebracht waar u een korte uitleg krijgt. Dan rijdt u naar het Larsa Hotel*** in Amman voor uw overnachting.

Dag 2: Amman - Jerash - Aljun - Amman

Begin vandaag met een tour door Amman, bezoek o.a. de Citadel, het Archeologisch Museum en het Romeinse Theater. Vervolgens rijdt u naar Jerash, geniet van deze mooie stad met vele overblijfselen uit de Romeinse tijd. Na dit bezoek rijdt u verder naar Aljun, waar u een bezoek kunt brengen aan het kasteel. U overnacht in het Larsa Hotel*** in Amman. (ontbijt)

Dag 3: Amman - Mount Nebo - Madaba - Karak - Petra

Na het ontbijt rijdt u richting Mount Nebo, vanuit hier zag Mozes het beloofde land. Vervolgens gaat u verder naar Madaba waar u een bezoek kunt brengen aan de St. George Church met de beroemde mozaïek van het Heilige Land. Op weg naar Petra kunt u stoppen bij het Crusaders Castle in Karak om dit imposante kasteel te bezoeken. U overnacht in het Petra Palace Hotel*** in Petra. (ontbijt)

Dag 4: Petra

Vandaag heeft u de gehele dag de tijd om 1 van de 7 Wereldwonderen te ontdekken, namelijk Petra. Bezoek in ieder geval de Siq, Treasury, Street of Facades, Theatre en Colonnaded Street, hierna heeft u wellicht nog tijd om de Monastery en de High Place of Sacrifice te ontdekken. Dit is een hele klim maar absoluut de moeite waard. U overnacht in het Petra Palace Hotel*** in Petra. (ontbijt)

Dag 5: Petra

Vandaag heeft u nog een hele dag de tijd om Petra te ontdekken. Wanneer u wilt dan kunt u 's middags een paardrijtocht maken of 's avonds deelnemen aan een kookworkshop in Petra Kitchen (optioneel). U overnacht in het Petra Palace Hotel*** in Petra. (ontbijt)

Dag 6: Petra - Wadi Rum

Na het ontbijt rijdt u naar Wadi Rum. U ontdekt deze woestijn per 4x4 en arriveert bij het kamp waar u zult overnachten. Lunch en diner zijn vandaag inclusief. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 7: Wadi Rum - Aqaba

In de morgen rijdt u verder naar Aqaba. Luier op het strand, ga snorkelen of duiken. U overnacht in het My Hotel*** in Aqaba. (ontbijt)

Dag 8: Aqaba

Vandaag kunt u genieten van een volle dag in Aqaba. U overnacht in het My Hotel*** in Aqaba.

Dag 9: Aqaba - Dode Zee - Madaba

Na het ontbijt rijdt u via de Wadi Araba woestijn naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Blijf drijven op het water en probeer de heilzame modder uit. In de late namiddag rijdt u naar Madaba waar u zult overnachten in het Rumman Hotel*** of het Mariam Hotel***. (ontbijt)

Dag 10: Madaba - Luchthaven Amman

U rijdt vandaag naar de luchthaven van Amman waar u de huurauto inlevert. (ontbijt)


Inclusief

Acht overnachtingen in 3* hotels, 1 overnachting in een tentenkamp in Wadi Rum, maaltijden zoals aangegeven in bovenstaand programma, huurauto (bijvoorbeeld een Nissan Sunny), entreetickets voor Wadi Rum en een jeeptour in Wadi Rum.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vertrekbelasting, vluchten, entreegelden, diesel/benzine en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 750,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

U kunt tegen een toeslag verblijven in 4* of 5* hotels, deze reis is tevens te boeken op basis van vervoer per privé auto met chauffeur (prijs op aanvraag) en toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.