GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Jordanië - Kameeltrektochten

Ontdek op de rug van een kameel het mooie Jordanië.

Gewoonweg Reizen biedt de volgende tocht aan in Jordanië:

  • Kameeltrektocht - 10 dagen

Onderstaande trektocht is geheel aan te passen aan uw wensen. Neem contact op.


KAMEELTREKTOCHT - 10 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst Amman

U wordt verwelkomd op de luchthaven Queen Alia International door onze agent die u zal helpen met uw visum. Transfer naar Madaba waar u zult overnachten in het Mariam Hotel***.

Dag 2: Madaba - Mount Nebo - Karak - Petra

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de beroemde St. George Church met de mozaïek. Vervolgens gaat u naar Mount Nebo, vanuit hier zag Mozes het beloofde land. U gaat verder via de King's Highway en passeert de Wadi Mujib (de Grand Canyon van Jordanië) en arriveert uiteindelijk in Karak. Hier bezoekt u het imposante Crusaders Castle. Wanneer er nog wat tijd over is dan brengt u tevens een bezoek aan Little Petra, zo niet dan gaat u rechtstreeks naar Petra. Overnachting in het Petra Moon Hotel****. (ontbijt)

Dag 3: Petra

Vandaag heeft u de gehele dag de tijd om Petra te ontdekken, 1 van de 7 Wereldwonderen. U maakt, samen met een Engels sprekende gids, een 2 uur durende tour door Petra. De rest van de dag kunt u zelf op ontdekking. U overnacht in het Petra Moon Hotel****. (ontbijt)

Dag 4: Petra - Wadi Rum

Na het ontbijt wordt u naar het Wadi Rum Visitors Centre gebracht waar in de middag uw trektocht per kameel zal beginnen. De komende dagen ontdekt u deze woestijn op de rug van een kameel. U brengt o.a. een bezoek aan Lawrence's Spring, Khazali Canyon, Sand Dunes, Inscriptions, Lawrence's House, Burdah Bridge en Um Froth Bridge. U overnacht in de woestijn en uw bagage wordt van kampeerplaats naar kampeerplaats gebracht. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 5, 6 en 7: Wadi Rum

De komende drie dagen trekt u rond in de woestijn op de rug van een kameel samen met een lokale gids. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 8: Wadi Rum - Dode Zee

Vandaag maakt u een laatste tocht per kameel. Na de lunch wordt u naar de Dode Zee gebracht, het laagste punt op aarde. U overnacht in het Dead Sea Mövenpick Hotel*****. (ontbijt en lunch)

Dag 9: Dode Zee

Geniet vandaag van een rustdag. Relax bij het zwembad en drijf in de Dode Zee. (ontbijt)

Dag 10: Luchthaven Amman

U wordt vandaag naar de luchthaven van Amman gebracht waar deze reis zal eindigen. (ontbijt)


Inclusief

Overnachtingen in bovengenoemde hotels/kampeerplaatsen, maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids gedurende de reis, entreegelden voor de te bezoeken plaatsen zoals genoemd in het programma, 4-daagse kameelsafari en alle transfers zoals genoemd in het programma.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vertrekbelasting, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 1590,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer/tent.


Opmerking

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.