GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Jordanië - Familie rondreizen

Hieronder treft u de volgende familie rondreis aan welke Gewoonweg Reizen aanbiedt in Jordanië:

  • Family Tour - 14 dagen

Onderstaande rondreis is uiteraard geheel naar wens aan te passen!


FAMILY TOUR - 14 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst in Amman

U wordt verwelkomd op de luchthaven Queen Alia International door onze agent die u zal helpen met het verkrijgen van uw visum. Vervolgens transfer naar Amman waar u zal overnachten in Crystal Suites****.

Dag 2: Amman

Vandaag maakt u een tour door Amman. U wordt om 10.00 uur opgehaald bij uw hotel en brengt vervolgens een bezoek aan de Citadel en het Romeinse Theater. De middag kunt u zelf indelen: u kunt bijvoorbeeld, samen met uw privé chauffeur, een bezoek brengen aan het Children's Museum (entree exclusief), ontzettend leuk voor kinderen. Laat uw chauffeur weten wat u wilt doen; hij staat de gehele dag tot uw beschikking. Overnachting in Crystal Suites****. (ontbijt)

Dag 3: Amman - Jerash - Aljun Castle - Amman

U wordt vandaag naar Jerash gebracht, 1 van de best bewaarde Romeinse steden. Na de tour in Jerash kunt u bijvoorbeeld gaan lunchen bij Um Khalil Lebanese House, voordat u verder gaat naar Aljun. In Aljun bezoekt u het kasteel, geniet van de mooie uitzichten, terwijl de kinderen zich inbeelden dat zij koning zijn. Na dit bezoek wordt u teruggebracht naar Amman voor uw overnachting in Crystal Suites****. (ontbijt)

Dag 4: Amman - Madaba - Mt. Nebo - Waves Water Park - Amman

U gaat vandaag naar Madaba om een bezoek te brengen aan St. George Church met de wereldberoemde landkaart van mozaïek. Vervolgens gaat u naar Mt. Nebo, vanuit hier zag Mozes het beloofde land. In de middag heeft u de keuze om terug te keren naar uw hotel in Amman of een bezoek te brengen aan het Amman Waves Water Park (entree exclusief). Overnachting in Crystal Suites**** in Amman. (ontbijt)

Dag 5: Amman - Karak - Little Petra - Petra

In de morgen checkt u uit bij Crystal Suites en vervolgens wordt u naar Karak gebracht, hier bezoekt u het immense Crusaders Castle. De kinderen kunnen hier hun fantasie de vrije loop laten. Dan gaat u verder naar Little Petra, hier is het rustiger dan in Petra en de kinderen kunnen op ontdekkingstocht. U overnacht in het Petra Palace Hotel*** in Petra. (ontbijt)

Dag 6: Petra

Vandaag heeft u de gehele dag de tijd om Petra te ontdekken, 1 van de 7 Wereldwonderen. Na uw bezoek aan de Siq, Street of Facades, Theatre en Colonnaded Street heeft u misschien nog tijd om The Monastery en The High Place of Sacrifice te bezoeken. Dit is een hele klim, maar het uitzicht zeker waard! De kinderen kunnen zich in Petra prima vermaken met ritjes te paard of per ezel. Overnachting in Petra Palace Hotel*** in Petra. (ontbijt)

Dag 7: Petra

U kunt vandaag verder Petra ontdekken of besluiten om bij het hotel te blijven, zodat de kinderen zich kunnen vermaken in het zwembad. Overnachting in Petra Palace Hotel*** in Petra. (ontbijt)

Dag 8: Petra - Wadi Rum

In de morgen wordt u naar Wadi Rum gebracht. U heeft de keuze om een ritje per kameel te maken naar Lawrence's Spring (1/2 uur, optioneel). Vervolgens gaat u per 4x4 jeep de woestijn in voor een tour van een halve dag en onderweg kunt u genieten van een versbereide lunch. Tijdens deze tour is er tevens de gelegenheid om te "sand boarden" (optioneel). U overnacht in een authentiek Bedoeïenen kamp. (ontbijt, lunch en diner)

Dag 9: Wadi Rum - Aqaba

Na het ontbijt wordt u naar Aqaba gebracht waar u de komende dagen kunt relaxen aan het strand of genieten van het hotelzwembad. U overnacht in het Marina Plaza Hotel**** in Aqaba. (ontbijt)

Dag 10 en 11: Aqaba

Geniet van deze 2 vrije dagen. U kunt (optioneel) een excursie boeken, zoals een snorkeltrip. Overnachting in het Marina Plaza Hotel****. (ontbijt)

Dag 12: Aqaba - Dode Zee

Na het ontbijt gaat u verder naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Het hotel waar u verblijft heeft een waterpark waar de kinderen zich zeker zullen vermaken. Overnachting in het Dead Sea Spa Hotel****. (ontbijt)

Dag 13: Dode Zee

Ga drijven in de Dode Zee, probeer de heilzame modder uit of geniet bij het zwembad. Overnachting in het Dead Sea Spa Hotel****. (ontbijt)

Dag 14: Dode Zee - Luchthaven Amman

U wordt vandaag naar de luchthaven van Amman gebracht waar deze reis eindigt.


Inclusief

Overnachtingen in bovengenoemde hotels, maaltijden zoals genoemd in bovenstaand programma, begeleiding door een Engels sprekende chauffeur/gids gedurende de reis, entreegelden voor de te bezoeken plaatsen zoals genoemd in het programma, begeleiding door een Engels sprekende gids in Petra gedurende 2 uur en alle transfers zoals genoemd in het programma.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vertrekbelasting, vluchten en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Circa € 2050,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer, 1 kind tot 12 jaar gratis (slaapt bij de ouders op de kamer).


Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag. Deze reis is tevens te boeken op basis van "self drive", prijs op aanvraag.