GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Ierland - Rondreizen per trein tot 3 dagen

Gewoonweg Reizen biedt de volgende rondreizen per trein (tot 3 dagen) aan in Ierland:

  • Bunratty Castle en Cliffs of Moher - 2 dagen
  • Killarney en Ring of Kerry - 2 dagen
  • The West Coast Explorer - 2 dagen
  • Belfast en Game of Thrones - 2 dagen
  • Belfast en Giant's Causeway - 2 dagen
  • Connemara Capital Railtour - 2 dagen
  • Killarney en Ring of Kerry - 3 dagen
  • Cork en Ring of Kerry - 3 dagen
  • Connemara en de Aran eilanden - 3 dagen

Bent u op zoek naar een andere treinroute of wilt u in andere accommodaties verblijven? Geen probleem, neem contact op en het wordt geregeld.


BUNRATTY CASTLE EN CLIFFS OF MOHER - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Galway - Bunratty

Uw trein vertrekt om 11:25 uur vanaf Dublin Heuston en u reist richting het zuidwesten naar Cork. Onderweg ziet u o.a. het mooie landschap van county Kildare. U steekt de Shannon over en dan reist u verder richting Galway waar u om 13:40 uur arriveert. Vervolgens heeft u vrije tijd om zelf Galway en omgeving te ontdekken. Om 18:00 uur wordt u opgehaald en gaat u per touringcar richting Bunratty, waar u zult overnachten. Om 20:45 uur kunt u genieten van een middeleeuws banquet, welke geserveerd wordt in Bunratty Castle.

Overnachting in Bunratty Castle Hotel. (diner)

Dag 2: Bunratty - Cliffs of Moher - Dublin

Om 10:00 uur wordt u opgehaald en vervolgens brengt u een bezoek aan Bunratty Castle and Folk Park. Hierna reist u verder naar county Clare en in Doolin wordt er gestopt en heeft u de gelegenheid om te lunchen. Dan gaat u verder naar de Cliffs of Moher, hier krijgt u ruim voldoende tijd om dit alles te bezichtigen. Vervolgens reist u verder langs de kust richting Galway. U komt langs de Burren en uiteraard krijgt u hier de gelegenheid om foto's te maken. In Galway heeft u vrije tijd, totdat de trein om 19:15 uur vertrekt richting Dublin. (ontbijt)


Inclusief

Een overnachting in Bunratty Castle Hotel inclusief diner en ontbijt, treintickets, excursie Cliffs of Moher, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 289,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag t/m vrijdag van maart t/m oktober.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


KILLARNEY EN RING OF KERRY - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Cork - Killarney

Uw trein vertrekt om 07:00 uur vanaf Dublin Heuston en u reist richting het zuidwesten naar Cork. Onderweg ziet u o.a. het mooie landschap van county Kildare en u komt door de langste treintunnel van Ierland, deze tunnel is ongeveer 1,2 kilometer lang. Vanaf het station in Cork reist u verder per touringcar door het centrum van Cork naar Blarney, waar u een bezoek kunt brengen aan het historische Blarney Castle, welke in 1446 werd gebouwd. Tevens is er genoeg tijd om te lunchen in het centrum van Blarney. Hierna reist u verder naar Cóbh, via Cork waar u een korte stadsrondrit maakt. In Cóbh brengt u een bezoek aan de St. Colman's Cathedral en vervolgens reist u langs de kust naar het mooie Victoriaanse treinstation, hier is het Cóbh Heritage Centre gevestigd. Vanaf Cóbh reist u per trein naar Killarney, waar u de rest van de avond zelf kunt indelen.

Overnachting in een B&B in Killarney.

Dag 2: Killarney - Ring of Kerry - Dublin

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor uw "Ring of Kerry" tour. Onderweg zult u de hoogste bergen van Ierland zien, de hoogste is 1041 meter en u passeert diverse valleien. U kunt genieten van het onaangetaste landschap en het zicht over de baaien van Dingle Bay en Kenmare Bay. Er wordt gestopt bij het Kerry Bog Village Museum, waar u meer kunt leren over het leven in Ierland in de 18e eeuw. Verder brengt u vandaag een bezoek aan o.a. Waterville, vanuit hier heeft u een mooi zicht over de Skellig Rock en aan het mooie plaatsje Sneem. Tevens worden er diverse stops gemaakt om foto's te maken. Op de terugweg naar Killarney ziet u de bekende meren van Killarney en het Killarney National Park. Om 17:35 uur vertrekt de trein naar Dublin, waar u om 21:00 uur zult arriveren. (ontbijt)


Inclusief

Een overnachting in een B&B in Killarney op basis van logies/ontbijt, treintickets, entree Blarney Castle en Cóbh Heritage Centre, excursie Ring of Kerry, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 279,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag t/m zaterdag.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


THE WEST COAST EXPLORER - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Limerick - Galway

Uw trein vertrekt om 07:00 uur vanaf Dublin Heuston en u reist richting het zuidwesten naar Cork. Onderweg ziet u o.a. het mooie landschap van county Kildare. U arriveert om 09:00 uur op het station in Limerick, vanuit hier reist u verder per touringcar. U steekt de rivier de Shannon over, dit is de langste rivier van Ierland, en u ziet het King John's Castle. U maakt een korte stadsrondrit en vervolgens reist u verder naar Bunratty Castle and Folk Park. Na het bezoek aan Bunratty Castle gaat u naar Doolin, waar u de gelegenheid krijgt om te lunchen. Na de lunch reist u naar de Cliffs of Moher, hier heeft u ruim voldoende tijd om alles te bekijken. Dan reist u via de kustroute richting Galway. Er wordt een fotostop gemaakt bij de Burren en u passeert de rustige plaatsjes Ballyvaughan en Kinvara, voordat u in Galway arriveert. De avond is ter vrije besteding.

Overnachting in een hotel in Galway.

Dag 2: Galway - Connemara - Dublin

Om 10.05 uur wordt u opgehaald bij het treinstation van Galway voor uw tour door Connemara. U reist naar het plaatsje Moycullen en vanuit hier gaat het verder naar Lough Corrib. Bij Maam Cross kunt u een replica zien van de cottage welke gebruikt werd in de film "The Quiet Man" en vervolgens reist u naar Kylemore Abbey and Gardens, waar u de gelegenheid krijgt om te lunchen. Hierna gaat u richting de kleurrijke plaats Clifden, een populair vakantieoord, en uitstekend geschikt als uitgangspunt voor een wandel- of fietsvakantie. Vervolgens gaat u via Screeb en Costello naar Rossaveal, vanuit hier vertrekken de ferry's naar de Aran eilanden. Op het einde van de dag keert u terug naar Galway waar u de trein neemt naar Dublin. (ontbijt)


Inclusief

Een overnachting in een 3* hotel in Galway op basis van logies/ontbijt, treintickets, entree Bunratty Castle, Cliffs of Moher en Kylemore Abbey and Gardens, excursie Connemara, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 289,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag t/m zaterdag.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


BELFAST EN GAME OF THRONES - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Belfast

Uw trein vertrekt om 07:35 uur vanaf Dublin Connoly en u reist richting het noorden richting Belfast. U passeert het kustplaatsje Malahide en vervolgens steekt u de riviermonding van Broadmeadow over, gevolgd door Rogerstown. Verder ziet u onderweg diverse kustplaatsjes en de plaats waar de "Battle of Boyne" heeft plaatsgevonden in 1690. Aangekomen in Belfast kunt u gebruikmaken van uw tickets voor de hop-on-hop-off tour. Deze tour gaat zowel door het centrum van Belfast als door Titanic Quarter. Tevens kunt u vandaag een bezoek brengen aan het Titanic Visitor Centre.

Overnachting in een hotel in Belfast.

Dag 2: Belfast - Dublin

Om 09.00 uur wordt u opgehaald en u verlaat het centrum van Belfast. U reist richting het noorden langs de mooie Causeway Route voor uw Game of Thrones tour, u zult 7 plaatsen bezoeken uit deze serie. Bij Cushendun wandelt u naar de grotten waar Melisandre of Asshai beviel van haar baby. Vervolgens gaat u naar Ballycastle en dan reist u langs de 3 natuurlijke bogen van Dark Hedges op Kings Road, 1 van de meest gefotografeerde plaatsen van Ierland. In Ballintoy Harbour wordt er gestopt en heeft u de gelegenheid om te lunchen, hier zijn tevens diverse scènes opgenomen. In de namiddag reist u terug richting Belfast waar u de trein neemt naar Dublin, waar u om 20:15 uur zult arriveren. (ontbijt)


Inclusief

Een overnachting in een 4* hotel in Belfast op basis van logies/ontbijt, treintickets, tickets hop-on-hop-off tour, entree Titanic Visitor Centre, Game of Thrones tour, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 289,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


BELFAST EN GIANT'S CAUSEWAY - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Belfast

Uw trein vertrekt om 07:35 uur vanaf Dublin Connoly en u reist richting het noorden richting Belfast, waar u om 09:45 uur zult arriveren op het station. Vanaf hier reist u verder per touringcar langs de Causeway Coastal Route. Als eerste gaat u naar het plaatsje Carrickfergus, waar u een korte fotostop maakt, en dan naar het vissersplaatsje Carnlough. Na dit korte bezoek passeert u diverse kustplaatsjes zoals Glenariff, Cushendall en Cushendun. Onderweg kunt u genieten van de mooie zichten over zee en de bergen. Bij Bushmills distilleerderij heeft u de gelegenheid om te lunchen, er is helaas geen tijd om deze distilleerderij te bezoeken. Vervolgens reist u naar de bekende Carrick-a-Rede Rope Bridge en dan maakt u nog een fotostop bij Dunluce Castle. Uiteindelijk komt u aan bij de bekende Giant's Causeway, welke op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, hier heeft u ongeveer 2 uur de tijd om dit alles te bekijken. Hierna keert u terug naar Belfast voor uw overnachting.

Overnachting in een hotel in Belfast.

Dag 2: Belfast - Dublin

Vandaag kunt u gebruikmaken van de tickets voor de hop-on-hop-off tour. Deze tour gaat door zowel het centrum van Belfast als door Titanic Quarter. Tevens kunt u vandaag een bezoek brengen aan het Titanic Visitor Centre. In het begin van de avond neemt u de trein terug naar Dublin, waar u om 20:15 uur zult arriveren. (ontbijt)


Inclusief

Een overnachting in een 4* hotel in Belfast op basis van logies/ontbijt, treintickets, tickets hop-on-hop-off tour, entree Carrick-a-Rede Rope Bridge, entree Titanic Visitor Centre, Giant's Causeway tour, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 279,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag t/m zaterdag.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


CONNEMARA CAPITAL RAILTOUR - 2 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Clifden

Uw trein vertrekt om 07:35 uur vanaf Dublin Heuston en u reist vervolgens in zuidwestelijke richting door county Kildare. Onderweg kunt u genieten van de mooie zichten over de omgeving en u steekt de rivier de Shannon over. U gaat verder richting het westen en tijdens het laatste gedeelte van de treinrit kunt u de baai van Galway zien liggen. U arriveert op het station van Galway en vanuit hier reist u verder per touringcar richting de baai van Galway. Geniet van het mooie landschap van deze regio, welke bekend staat als Connemara. In het leuke vissersplaatsje Roundstone wordt er gestopt en krijgt u de gelegenheid om te lunchen. Vanuit hier heeft u een schitterend zicht over de baai en u ziet de bergketen "Twelve Bens" liggen. De volgende stop is bij het unieke Coral strand en u ziet waar de eerste transatlantische vlucht geland is in 1919. U arriveert in Clifden, waar u zult overnachten.

Overnachting in Clifden Town Centre Hotel.

Dag 2: Clifden - Dublin

De morgen en het begin van de middag is ter vrije besteding. Om 15.00 uur wordt u opgehaald en vervolgt u uw tour door Connemara. U ontdekt het mooie berglandschap en u ziet Kylemore Abbey en de meren. U reist door de Inagh vallei en u ziet aan de ene kant de "Twelve Bens" liggen en aan de andere kant "Maamturks". In de avond wordt u naar het station van Galway gebracht waar u de trein neemt naar Dublin. (ontbijt)


Inclusief

Een overnachting in het Clifden Town Centre Hotel op basis van logies/ontbijt, treintickets, tour door Connemara, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 269,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag t/m vrijdag.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


KILLARNEY EN RING OF KERRY - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Cork - Killarney

Uw trein vertrekt om 07:00 uur vanaf Dublin Heuston en u reist richting het zuidwesten naar Cork. Onderweg ziet u o.a. het mooie landschap van county Kildare en u komt door de langste treintunnel van Ierland, deze tunnel is ongeveer 1,2 kilometer lang. Vanaf het station in Cork reist u verder per touringcar door het centrum van Cork naar Blarney, waar u een bezoek kunt brengen aan het historische Blarney Castle, welke in 1446 werd gebouwd. Tevens is er genoeg tijd om te lunchen in het centrum van Blarney. Hierna reist u verder naar Cóbh, via Cork waar u een korte stadsrondrit maakt. In Cóbh brengt u een bezoek aan de St. Colman's Cathedral en vervolgens reist u langs de kust naar het mooie Victoriaanse treinstation, hier is het Cóbh Heritage Centre gevestigd. Vanaf Cóbh reist u per trein naar Killarney, waar u de rest van de avond zelf kunt indelen.

Overnachting in een B&B in Killarney.

Dag 2: Killarney - Ring of Kerry - Killarney

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor uw "Ring of Kerry" tour. Onderweg zult u de hoogste bergen van Ierland zien, de hoogste is 1041 meter en u passeert diverse valleien. U kunt genieten van het onaangetaste landschap en het zicht over de baaien van Dingle Bay en Kenmare Bay. Er wordt gestopt bij het Kerry Bog Village Museum, waar u meer kunt leren over het leven in Ierland in de 18e eeuw. Verder brengt u vandaag een bezoek aan o.a. Waterville, vanuit hier heeft u een mooi zicht over de Skellig Rock en aan het mooie plaatsje Sneem. Tevens worden er diverse stops gemaakt om foto's te maken. Op de terugweg naar Killarney ziet u de bekende meren van Killarney en het Killarney National Park.

Overnachting in een B&B in Killarney. (ontbijt)

Dag 3: Killarney - Dingle - Dublin

U wordt vandaag opgehaald voor uw tour over Dingle Peninsula. Hier vindt u verschillende forten en pre historische hutten, zoals de Gallarus Oratory. Het schiereiland biedt een verscheidenheid aan flora en fauna en vandaag maakt u tevens een stop bij Slea Head, het meest westelijke punt van Europa. Vanuit hier kunt u de Blasket Islands zien liggen. Op het einde van de middag wordt u teruggebracht naar het station van Killarney, waar u om 17:35 uur de trein neemt naar Dublin (u dient in Mallow over te stappen). U arriveert om 21:00 uur in Dublin. (ontbijt)


Inclusief

Twee overnachtingen in een B&B in Killarney op basis van logies/ontbijt, treintickets, entree Blarney Castle en Cóbh Heritage Centre, excursie Ring of Kerry, excursie Dingle Peninsula, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 459,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in de maanden maart, april, mei en oktober.

€ 479,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in de maanden juni, juli, augustus en september.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag t/m zaterdag in de maanden maart t/m oktober.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


CORK EN RING OF KERRY - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Cork - Killarney

Uw trein vertrekt om 07:00 uur vanaf Dublin Heuston en u reist richting het zuidwesten naar Cork. Onderweg ziet u o.a. het mooie landschap van county Kildare en u komt door de langste treintunnel van Ierland, deze tunnel is ongeveer 1,2 kilometer lang. Vanaf het station in Cork reist u verder per touringcar door het centrum van Cork naar Blarney, waar u een bezoek kunt brengen aan het historische Blarney Castle, welke in 1446 werd gebouwd. Tevens is er genoeg tijd om te lunchen in het centrum van Blarney. Hierna reist u verder naar Cóbh, via Cork waar u een korte stadsrondrit maakt. In Cóbh brengt u een bezoek aan de St. Colman's Cathedral en vervolgens reist u langs de kust naar het mooie Victoriaanse treinstation, hier is het Cóbh Heritage Centre gevestigd. Vanaf Cóbh reist u per trein naar Killarney, waar u de rest van de avond zelf kunt indelen.

Overnachting in een B&B in Killarney.

Dag 2: Killarney - Ring of Kerry - Killarney

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor uw "Ring of Kerry" tour. Onderweg zult u de hoogste bergen van Ierland zien, de hoogste is 1041 meter en u passeert diverse valleien. U kunt genieten van het onaangetaste landschap en het zicht over de baaien van Dingle Bay en Kenmare Bay. Er wordt gestopt bij het Kerry Bog Village Museum, waar u meer kunt leren over het leven in Ierland in de 18e eeuw. Verder brengt u vandaag een bezoek aan o.a. Waterville, vanuit hier heeft u een mooi zicht over de Skellig Rock en aan het mooie plaatsje Sneem. Tevens worden er diverse stops gemaakt om foto's te maken. Op de terugweg naar Killarney ziet u de bekende meren van Killarney en het Killarney National Park.

Overnachting in een B&B in Killarney. (ontbijt)

Dag 3: Killarney - Cliffs of Moher - Dublin

U wordt vandaag opgehaald voor uw tour naar de Cliffs of Moher. U reist eerst van Killarney naar Limerick en in Limerick kunt u een glimp opvangen van King John's Castle, zodra u de rivier de Shannon overgestoken bent. U maakt een korte stadsrondrit door Limerick en hierna gaat u richting Bunratty Castle and Folk Park. U krijgt de gelegenheid om het kasteel te bekijken en het openlucht museum te bewonderen en dan reist u verder naar Doolin, waar u kunt lunchen. Na lunchtijd arriveert u bij de Cliffs of Moher en u krijgt hier ruim voldoende tijd om dit alles te bezichtigen. Dan gaat u richting Galway, de reis gaat over de kustweg en er wordt een fotostop gemaakt bij de Burren. U passeert de mooie kustplaatsjes Ballyvaughan en Kinvara en in Galway wordt u naar het station gebracht, waar u de trein neemt naar Dublin. U arriveert om 21:45 uur in Dublin. (ontbijt)


Inclusief

Twee overnachtingen in een B&B in Killarney op basis van logies/ontbijt, treintickets, entree Blarney Castle, Cóbh Heritage Centre, Bunratty Castle en Cliffs of Moher, excursie Ring of Kerry, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 499,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in de maanden maart, april, mei en oktober.

€ 519,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in de maanden juni, juli, augustus en september.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag in de maanden maart t/m oktober.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.


CONNEMARA EN DE ARAN EILANDEN - 3 DAGEN


Programma

Dag 1: Dublin - Limerick - Galway

Uw trein vertrekt om 07:00 uur vanaf Dublin Heuston en u reist richting het zuidwesten naar Cork. Onderweg ziet u o.a. het mooie landschap van county Kildare. U arriveert om 09:00 uur op het station in Limerick, vanuit hier reist u verder per touringcar. U steekt de rivier de Shannon over, dit is de langste rivier van Ierland, en u ziet het King John's Castle. U maakt een korte stadsrondrit en vervolgens reist u verder naar Bunratty Castle and Folk Park. Na het bezoek aan Bunratty Castle gaat u naar Doolin, waar u de gelegenheid krijgt om te lunchen. Na de lunch reist u naar de Cliffs of Moher, hier heeft u ruim voldoende tijd om alles te bekijken. Dan reist u via de kustroute richting Galway. Er wordt een fotostop gemaakt bij de Burren en u passeert de rustige plaatsjes Ballyvaughan en Kinvara, voordat u in Galway arriveert. De avond is ter vrije besteding.

Overnachting in een hotel in Galway.

Dag 2: Galway - Aran eilanden - Galway

Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar het vliegveld van Connemara gebracht voor een korte vlucht naar Inis Mór. Het hoogtepunt van vandaag is toch wel het bezoek aan het fort van Dún Aonghusa. Vanuit hier heeft u een werkelijk spectaculair zicht over zee. Na een tour over het eiland vliegt u weer terug naar het vasteland.

Overnachting in een hotel in Galway. (ontbijt)

Dag 3: Galway - Connemara - Dublin

Om 10.05 uur wordt u opgehaald bij het treinstation van Galway voor uw tour door Connemara. U reist naar het plaatsje Moycullen en vanuit hier gaat het verder naar Lough Corrib. Bij Maam Cross kunt u een replica zien van de cottage welke gebruikt werd in de film "The Quiet Man" en vervolgens reist u naar Kylemore Abbey and Gardens, waar u de gelegenheid krijgt om te lunchen. Hierna gaat u richting de kleurrijke plaats Clifden, een populair vakantieoord, en uitstekend geschikt als uitgangspunt voor een wandel- of fietsvakantie. Vervolgens gaat u via Screeb en Costello naar Rossaveal, vanuit hier vertrekken de ferry's naar de Aran eilanden. Op het einde van de dag keert u terug naar Galway waar u de trein neemt naar Dublin. U arriveert om 21:45 uur in Dublin. (ontbijt)


Inclusief

Twee overnachtingen in een 3* hotel in Galway op basis van logies/ontbijt, treintickets, entree Bunratty Castle, Cliffs of Moher en Kylemore Abbey and Gardens, excursie Connemara, vlucht Inis Mór, tour over het eiland Inis Mór, alle transfers zoals genoemd in het programma en begeleiding door een Engels sprekende gids tijdens de excursies.


Exclusief

Drankjes, niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, vluchten, entreegelden, extra excursies en overige niet genoemde uitgaven.


Prijzen

€ 509,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in de maanden maart, april, mei en oktober.

€ 529,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer in de maanden juni, juli, augustus en september.


Opmerkingen

Deze tour vertrekt iedere maandag t/m zaterdag in de maanden maart t/m oktober.

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.