GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Galway - Accommodaties

Galway City is een gezellige en levendige stad en tevens de meest westelijke stad van Europa. De zomer in Galway is een aaneenschakeling van festivals. Leuke pubs vindt u aan de Galway Bay. Bezienswaardigheden in Galway zijn o.a. de Spanish Arch en het City Museum. Het Galway International Oyster & Seafood Festival vindt jaarlijks plaats in de maand september en is het grootste "food festival" van Ierland. Jaarlijks komen hier circa 500.000 bezoekers op af die tezamen meer dan 3 miljoen oesters nuttigen onder het genot van champagne en traditionele Ierse muziek. In county Galway vindt u prachtige stranden, bergen, lieve dorpjes en prima pubs.

Hieronder vindt u een aanbod van accommodaties in Galway. Op zoek naar een andere accommodatie? Geen probleem, neem contact op!


Appartementen NUI Galway

Deze campus biedt appartementen aan in de maanden mei, juni, juli en augustus en is gelegen op circa 2,5 kilometer afstand van het centrum van Galway. Deze historische universiteit werd gesticht in 1845 en biedt moderne accommodatie.


Faciliteiten

Receptie, café, gratis WiFi, , tennisbaan, winkeltje, gratis shuttle bus naar het centrum en parkeergelegenheid.


3-Kamer appartementen

De appartementen zijn voorzien van een keuken, zitkamer met tv, gratis WiFi, 2 2-persoonsslaapkamers, 1 1-persoonsslaapkamer en 1 badkamer. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.


Prijs

€ 276,- voor 2 nachten voor een 3-kamerappartement op basis van logies in de maanden mei en juni.

€ 340,- voor 2 nachten voor een 3-kamerappartement op basis van logies in de maanden juli en augustus.

Toeslag ontbijt € 7,- per persoon per dag.