GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Cork - Accommodaties

Cork is de 2e stad van Ierland en heeft een klein en gezellig centrum. U treft hier goede restaurants en leuke pubs met live muziek aan. Het pronkstuk van de stad is de St. Anne's Cathedral en bezoekers mogen hier de klokken luiden. De universiteit is het kloppend hart van de stad en u kunt een rondleiding krijgen over de campus. De English Market is een overdekte markt met kraampjes waar u lekkernijen vindt van over de hele wereld.

Blarney Castle bevindt zich in Blarney, op circa 8 kilometer buiten Cork. Boven in Blarney Castle vindt u een steen in de muur die de "Stone of Eloquence" wordt genoemd. Volgens de legende wordt iedereen die deze steen kust zeer welbespraakt. Rondom Blarney Castle kunt u prachtige wandelingen maken door de mooie tuinen.

Hieronder vindt u een aanbod van accommodaties in Cork. Op zoek naar een andere accommodatie? Geen probleem, neem contact op!


Appartementen University College Cork (UCC)

Deze campus biedt appartementen aan in de maanden mei, juni, juli en augustus en is gelegen op circa 1 kilometer afstand van het centrum van Cork. Deze historische universiteit werd gesticht in 1845 en wordt omringd door mooie tuinen.


Faciliteiten

Receptie, café, gratis WiFi en parkeergelegenheid.


3-Kamer appartementen

De appartementen zijn voorzien van een keuken, zitkamer met tv, gratis WiFi, 1 2-persoonsslaapkamer, 2 1-persoonsslaapkamers en 2 badkamers. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.


Prijs

€ 132,- per nacht voor een 3-kamerappartement op basis van logies.

Toeslag ontbijt € 10,- per persoon per dag.