GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Faeröer Eilanden - Rondreizen met huurauto in de zomer

Hieronder treft u de volgende rondreizen aan welke mogelijk zijn in de zomer op de Faeröer Eilanden:

  • Avontuur per huurauto - 6 dagen
  • Foto safari - 7 dagen
  • Faeröer Eilanden per huurauto - 8 dagen
  • Vogels en de ongerepte natuur van de Faeröer Eilanden - 8 dagen
  • Het beste van de Faeröer Eilanden - 11 dagen

Onderstaande rondreizen zijn uiteraard geheel naar wens aan te passen!


AVONTUUR PER HUURAUTO - 6 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst op de Faeröer Eilanden

Bij aankomst op de luchthaven van de Faeröer Eilanden haalt u de huurauto op en de rest van de dag kunt u het eiland Vágar ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar het plaatsje Gásadalur en maak hier een wandeling om de imposante Tindhólm te zien. Bewonder ook de mooie waterval welke uitkomt in zee. Overnachting in Vágar.

Dag 2: Vágar - Tórshavn

Maak vandaag een trip naar het eiland Mykines, ook wel het vogeleiland genoemd. De boot vertrekt uit de haven van Sorvágur en u vaart langs kliffen. Op het eiland kunt u de papegaaiduikers en de kolonie Jan van Genten bewonderen. U moet een voetbrug oversteken om bij de vuurtoren te komen. Bij aankomst in Sorvágur rijdt u verder naar Tórshavn. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 3: Tórshavn - Suduroy

Neem vandaag de ferry naar het eiland Suduroy. U kunt hier prachtige wandelingen maken door een mooie natuur. Breng zeker ook een bezoek aan de vuurtoren op de Akraberg op het meest zuidelijke puntje van het eiland en aan Beinisvord. Het plaatsje Famjin is gelegen in een mooie omgeving en een bezoek waard. U ziet hier de originele vlag van de Faeröer Eilanden in de kerk hangen. In Tvoroyri kunt u enkele historische gebouwen bekijken en genieten van een kop koffie in een café met uitzicht over de haven. Overnachting in Suduroy. (ontbijt)

Dag 4: Suduroy - Tórshavn

U keert vandaag met de ferry weer terug in Tórshavn. Maak hier een wandeling door de oude stad en geniet van de atmosfeer. De oude stad is werkelijk uniek, niet alleen op de Faeröer Eilanden, maar ook elders in de wereld. Breng in de middag een bezoek aan Kirkjubour, het culturele centrum van de Faeröer Eilanden. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 5: Tórshavn - Klaksvík

Vandaag gaat u via het eiland Streymoy over de brug naar het eiland Eysturoy. U passeert het oude walvissenstation Vid Áir. Ga vervolgens naar het plaatsje Eidi, zie de hoogste berg van de Faeröer Eilanden en ontdek de plaats Gjógv met de natuurlijke haven. Ga via Leirvík naar Klaksvík en breng hier een bezoek aan de elegante Christian's Church. Vanuit Klaksvík kunt u de noordelijke eilanden ontdekken. Overnachting in Klaksvík. (ontbijt)

Dag 6: Klaksvík - luchthaven

Wanneer u nog tijd heeft dan is het aan te raden om een boottocht te maken naar de Vestmanna kliffen, deze tocht duurt ongeveer 2 uur en komt langs de imposante kliffen en zeegrotten. Op de luchthaven levert u de huurauto weer in en vervolgens vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Vijf overnachtingen in 2/3-sterren hotels of in B&B's op basis van logies/ontbijt, vlucht Kopenhagen - Faeröer Eilanden v.v. en autohuur (categorie A).


Exclusief

Drankjes, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, excursies, diesel/benzine, vlucht naar Kopenhagen v.v. en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Vanaf circa € 1173,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (hotel).

Vanaf circa € 1026,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (B&B).

Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.

Let op! Wanneer u kiest voor een verblijf in een B&B; deze accommodaties bieden geen privé badkamer, deze dient gedeeld te worden met de overige gasten.

Deze tour is mogelijk van 15 mei t/m 1 september.


FOTO SAFARI - 7 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst op de Faeröer Eilanden

Bij aankomst op de luchthaven van de Faeröer Eilanden haalt u de huurauto op. Ontdek het eiland Vágar en de plaatsjes Bour en Gásadalur met een fantastisch zicht over Tindholmur (een vrijstaande klif) en het eiland Mykines. Overnachting in Vágar.

Dag 2: Vágar

Maak vandaag een trip naar het eiland Mykines, ook wel het vogeleiland genoemd. U rijdt naar de haven van Sorvágur, waar u de boot naar Mykines neemt. Ontdek hier het stadje Mykines en maak een wandeling naar Mykinesholm met de mooie natuur. Steek de brug over en zie de kolonie Jan van Genten en de vuurtoren. Hier kunt u fantastische foto's maken. U keert terug met de ferry in de late namiddag. Overnachting in Vágar. (ontbijt)

Dag 3: Vágar - Eysturoy

Ga vandaag met uw huurauto op pad en ontdek mooi gelegen dorpjes en maak hier enkele schitterende foto's. Het pittoreske plaatsje Saksun was vroeger een natuurlijke haven. Tjornuvík wordt omgeven door steile bergen en vanuit hier kunt u de unieke rotsformaties zien, bekend als "The Giant and the Old Hag". Steek de brug over welke de eilanden Streymoy en Eysturoy verbindt en rijdt naar het plaatsje Eidi, hier heeft u een mooi zicht over de Slaettaratindur, de hoogste berg van de Faeröer Eilanden. Ga vervolgens verder naar Gjógv om de natuurlijke haven te bewonderen. U heeft tientallen fotomomenten tijdens deze route. Overnachting in Eysturoy. (ontbijt)

Dag 4: Eysturoy

Vandaag kunt u via Leirvík door de tunnel naar Klaksvík rijden. Bezoek in Klaksvík de elegante Christian's Church en de exhibitie in de kelder van de kerk. Vanuit Klaksvík kunt u de andere noordelijke eilanden ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar Vidareidi op het eiland Vidoy, de meest noordelijke plaats op de Faeröer Eilanden. Overnachting in Eysturoy. (ontbijt)

Dag 5: Eysturoy - Tórshavn

Maak vandaag een wandeling over de paden van Toftavatn, dit is tevens een populair uitstapje voor de inwoners. Ga hierna langs het meer richting de plaats Nes en naar Eystnes waar u windmolens kunt zien. In de plaats Nes is een interessant museum welke beslist een bezoek waard is. Tevens kunt u stoppen bij de fabriekswinkel van Navia met een uitgebreide collectie van wollen artikelen. Later op de dag rijdt u richting Tórshavn, onderweg stopt u bij een lokaal huis waar u op koffie en cake getrakteerd wordt. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 6: Tórshavn

In de morgen kunt u een wandeling maken door Tórshavn, ontdek de oude stad met de nauwe steegjes en de huizen met groene turf daken. Bezoek het Nordic House en rijdt in de middag naar Kirkjubour, het culturele centrum van de Faeröer Eiladen. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 7: Tórshavn - luchthaven

Vandaag kunt u nog een excursie maken naar de Vestmanna kliffen (optioneel), deze trip duurt ongeveer 2 uur. Op de luchthaven levert u de huurauto weer in, vervolgens vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Zes overnachtingen in 2/3-sterren hotels of in B&B's op basis van logies/ontbijt, vlucht Kopenhagen - Faeröer Eilanden v.v., autohuur (categorie A), ferry tickets naar Mykines v.v. en een bezoek aan een plaatselijk privé huis met koffie en cake.


Exclusief

Drankjes, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, excursies, diesel/benzine, vlucht naar Kopenhagen v.v. en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Vanaf circa € 1310,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (hotel).

Vanaf circa € 1125,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (B&B).

Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.

Let op! Wanneer u kiest voor een verblijf in een B&B; deze accommodaties bieden geen privé badkamer, deze dient gedeeld te worden met de overige gasten.

Deze tour is mogelijk van 15 mei t/m 1 september.


FAERÖER EILANDEN PER HUURAUTO - 8 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst Faeröer Eilanden

In de middag arriveert u op de luchthaven van Vágar waar u uw huurauto ophaalt. De rest van de middag heeft u tijd om het eiland Vágar te verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het kleine dorpje Gásadalur, vanuit hier kunt u een mooie wandeling maken en genieten van het uitzicht over Tindhólmur. Sla de waterval niet over welke uitkomt in zee. Overnachting in Vágar.

Dag 2: Vágar - Eysturoy

Vandaag kunt u naar Vestmanna rijden waar u een 2 uur durende boottocht kunt maken naar de Vestmanna kliffen, de boot vaart tussen de kliffen en grotten, tevens brengt u tijdens deze excursie een bezoek aan het unieke Saga Museum. Ga verder naar het plaatsje Tjornuvík, welke wordt omringd door steile bergen. Hier kunt u de rotsformaties "the Giant and the Witch" zien. Steek de brug over die de eilanden Eysturoy en Streymoy verbindt en rijdt verder naar het plaatsje Eidi. Hier kunt u genieten van de natuur en de hoogste berg van de Faeröer Eilanden, de Slaettaratindur. Overnachting in Eysturoy. (ontbijt)

Dag 3: Eysturoy

Breng vandaag een bezoek aan het plaatsje Gjógv, maak hier een mooie wandeling en geniet van het uitzicht over de kliffen en de vallei Ambadalur. Overnachting in Eysturoy. (ontbijt)

Dag 4: Eysturoy - Klaksvík

Vanuit Leirvík kunt u via de tunnel naar het eiland Bordoy. Deze tunnel is versierd met lichten van de beroemde kunstenaar Tróndur Patursson van de Faeröer Eilanden. Vanuit Klaksvík kunt u de Noordelijke Eilanden ontdekken. Op het eiland Vidoy ligt de meest noordelijke plaats van de Faeröer Eilanden, namelijk Vidareidi, deze plaats is beslist een bezoek waard. Geniet van een kop koffie in een plaatselijk restaurant. Overnachting in Klaksvík. (ontbijt)

Dag 5: Klaksvík - Tórshavn

Breng in de morgen een bezoek aan het eiland Kunoy, vanuit hier heeft u een prachtig zicht op Kalsoy. Een lokale legende vertelt dat boven op de hoogste berg in Kunoy een plank van de Ark van Noah ligt. Terug in Eysturoy rijdt u richting het dorpje Soldarfjordur, waar u een “privé” huis met een enorme tuin kunt bezoeken. Koffie en cake worden hier geserveerd. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 6: Tórshavn

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan het eiland Sandoy, ook wel het Saga eiland genoemd. Dit eiland is wat vlakker ten opzichte van de andere eilanden en is rijk aan historie en natuur. Neem de ferry vanuit Gamlaraett naar het dorp Skopun. Breng zeker een bezoek aan de plaatsjes Dalur en Húsavík welke in een prachtige omgeving liggen. Op het einde van de dag keert u terug naar Tórshavn. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 7: Tórshavn - Vágar

Breng vandaag een bezoek aan het dorp Kirkjubour, dit is het historische en culturele centrum van de Faeröer Eilanden. De pittoreske oude boerderij is het thuis van een familie welke hier al 17 generaties woont. Bekijk de onafgebouwde Magnus Cathedral en de kleine kerk van St. Olav. In de avond kunt u een bootexcursie maken naar het eiland Nólsoy. Overnachting in Vágar. (ontbijt)

Dag 8: Vágar - luchthaven

In de morgen levert u de huurauto weer in op de luchthaven. Vervolgens vliegt u terug naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Zeven overnachtingen in 2/3-sterren hotels of in B&B's op basis van logies/ontbijt, vlucht Kopenhagen - Faeröer Eilanden v.v., autohuur (categorie A), ferry tickets naar Sandoy v.v. en een bezoek aan een plaatselijk privé huis met koffie en cake.


Exclusief

Drankjes, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, excursies, diesel/benzine, vlucht naar Kopenhagen v.v. en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Vanaf circa € 1433,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (hotel).

Vanaf circa € 1216,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (B&B).

Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.

Let op! Wanneer u kiest voor een verblijf in een B&B; deze accommodaties bieden geen privé badkamer, deze dient gedeeld te worden met de overige gasten.


VOGELS EN DE ONGEREPTE NATUUR VAN DE FAERÖER EILANDEN - 8 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst op de Faeröer Eilanden

Bij aankomst op de luchthaven van de Faeröer Eilanden haalt u uw huurauto op. Breng vandaag een bezoek aan de plaatsjes Bour en Gásadalur of maak een wandeling vanuit de plaats Sandavágur naar de rotsformatie "the Witches' Finger". Overnachting in Vágar.

Dag 2: Vágar - Mykines - Vágar

Vandaag rijdt u naar de plaats Sorvágur waar u de ferry neemt naar het eiland Mykines. Dit eiland staat bekend om de vele vogels. Bij aankomst maakt u samen met een gids een wandeling naar Mykineshólm. Onderweg zult u vele papegaaiduikers tegenkomen en u zult erg dichtbij deze vogels kunnen komen. Uiteindelijk komt u aan op een klein eilandje waar u de Jan van Genten van dichtbij kunt bewonderen. U keert terug met de ferry naar Vágar. Overnachting in Vágar. (ontbijt en picknick lunch)

Dag 3: Vágar - Eysturoy

U rijdt vandaag naar het eiland Streymoy en u passeert het oude walvisstation Vid Áir. Het is de moeite waard om te stoppen bij de plaats Eidi en hier een wandeling te maken naar Eidiskollur, dit is het enige gebied op de Faeröer Eilanden waar de schapen niet mogen grazen. U treft hier een prachtige natuur en vele vogels aan. Rijdt vervolgens verder naar het plaatsje Gjógv en zie onderweg de hoogste berg van de Faeröer Eilanden, namelijk de Slaettaratindur, en de imposante rotsformaties "the Giant and the Witch". Overnachting in Eysturoy. (ontbijt)

Dag 4: Eysturoy - Sandoy

Geniet van de morgen in Gjógv, deze plaats is bekend vanwege de natuurlijke haven. Hier kunt u een wandeling maken en onderweg heeft u een mooi uitzicht over de omringende eilanden en de kliffen. In de middag rijdt u verder naar Soldafjordur, hier kunt u een privé huis bezoeken met een enorme tuin. Geniet hier van een kop koffie met cake. Dan rijdt u naar Gamlaraett waar u de ferry neemt naar het eiland Sandoy. Overnachting in Sandoy. (ontbijt)

Dag 5: Sandoy

Vandaag maakt u een wandeling samen met een inwoner van het eiland. U gaat naar het meer Gróthúsvatn en hier ziet en leert u meer over het rijke vogelleven. Tevens ziet u de zandduinen met de vele bloemensoorten. Overnachting in Sandoy. (ontbijt en picknick lunch)

Dag 6: Sandoy - Tórshavn - Nólsoy

U neemt de ferry terug naar het eiland Streymoy en u heeft vandaag de kans om Tórshavn te bekijken. In de late namiddag neemt u de ferry naar het eiland Nólsoy. Bij aankomst gaat u naar de plaatselijke VVV waar u vertelt wordt waar u de nacht zult doorbrengen. Maak hierna een wandeling door het plaatsje, u zult hier bijna geen auto's tegenkomen. Later in de avond maakt u samen met een gids een wandeling naar de kolonie stormvogels, de grootste ter wereld. Deze wandeling begint rond 22.00 uur en eindigt om 02.00 uur 's nachts. Overnachting in Nólsoy. (ontbijt)

Dag 7: Nólsoy - Tórshavn

Vandaag neemt u de ferry terug naar Tórshavn. U kunt bijvoorbeeld het Nationale Museum of het Openluchtmuseum bezoeken. Tevens is een bezoek aan Kirkjubour, het culturele hart van de Faeröer Eilanden, aan te raden. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 8: Tórshavn - luchthaven

Vandaag levert u de huurauto weer in op de luchthaven. Vervolgens vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Zeven overnachtingen in 2/3-sterren hotels of in B&B's op basis van logies/ontbijt, vlucht Kopenhagen - Faeröer Eilanden v.v., autohuur (categorie A), ferry tickets Mykines v.v., gids op het eiland Mykines inclusief lunch, bezoek privé huis inclusief koffie en cake, ferry tickets Sandoy v.v., wandeling op het eiland Sandoy met een gids inclusief lunch, ferry tickets naar het eiland Nólsoy v.v. en een begeleide wandeling op het eiland Nólsoy.


Exclusief

Drankjes, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, overige excursies, diesel/benzine, vlucht naar Kopenhagen v.v. en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Vanaf circa € 1772,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (hotel + 1 nacht B&B).

Vanaf circa € 1701,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (B&B).

Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.

Let op! Wanneer u kiest voor een verblijf in een B&B; deze accommodaties bieden geen privé badkamer, deze dient gedeeld te worden met de overige gasten.

Deze tour is mogelijk van 1 juni t/m 15 augustus.


HET BESTE VAN DE FAERÖER EILANDEN - 11 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst op de Faeröer Eilanden

Bij aankomst op de luchthaven neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u naar Gásadalur. Geniet van het fantastische uitzicht over Tindhólm. Overnachting in Vágar.

Dag 2: Vágar

Vandaag kunt u een dagtocht maken naar het vogeleiland Mykínes (optioneel). Deze tour start met een boottocht langs de kliffen. Op het eiland kunt u de papegaaiduikers en de Jan van Genten bewonderen. Om bij de kolonie Jan van Genten en de beroemde vuurtoren te komen moet u een brug oversteken. In de middag keert u terug naar het eiland Vágar. Overnachting in Vágar. (ontbijt)

Dag 3: Vágar - Suduroy

U rijdt vandaag van Vágar naar Tórshavn waar u de ferry neemt naar het eiland Suduroy. Op dit eiland vindt u diverse interessante wandelpaden, bijvoorbeeld naar de top van Ráven. Wilt u meer informatie over de wandelmogelijkheden breng dan zeker een bezoek aan de lokale VVV. In het plaatsje Tvoroyri kunt u enkele historische gebouwen bekijken en genieten van een kop koffie in een café met uitzicht over het water. Overnachting in Suduroy. (ontbijt)

Dag 4: Suduroy

In de morgen wordt u opgehaald bij uw accommodatie door de gids die u vandaag de hoogtepunten van het eiland Suduroy zal laten zien. Suduroy heeft een rijke historie en vele fantastische uitkijkpunten. Overnachting in Suduroy. (ontbijt en lunch)

Dag 5: Suduroy - Tórshavn

Vandaag neemt u de ferry terug naar Tórshavn. Maak een wandeling in het oude gedeelte van de stad Tórshavn waar u vele nauwe straatjes en huizen met groene turf daken aantreft. U zult zichzelf in een museum wanen, dit gebied is niet alleen uniek voor de Faeröer Eilanden, maar voor de gehele wereld. Probeer zeker de zalm in 1 van de vele restaurantjes! Overnachting in Tórshavn. (ontbijt)

Dag 6: Tórshavn - Nólsoy - Tórshavn

U gaat vandaag per ferry vanuit Tórshavn naar het eiland Nólsoy. Bij de VVV ontmoet u de gids met wie u samen een stadswandeling zult maken. Na de lunch kunt u zelf een wandeling maken naar het hoogste punt van het eiland, vanuit hier heeft u een prachtig zicht op Tórshavn en de nabijgelegen eilanden. U gaat per ferry weer terug naar Tórshavn en wanneer u nog tijd heeft is het zeker aan te raden om door te rijden naar de plaats Kirkjubour, het culturele hart van de Faeröer Eilanden. Overnachting in Tórshavn. (ontbijt en lunch)

Dag 7: Tórshavn - Vestmanna - Klaksvík

Vandaag rijdt u naar Vestmanna, waar de boot zal vertrekken. U vaart langs de enorme kliffen, rotsformaties en zeegrotten. Na deze boottocht kunt u verder rijden richting de noordelijke eilanden. Op het eiland Vidoy ligt de meest noordelijke plaats van de eilanden, namelijk Vidareidi, zeker een bezoek waard. Overnachting in Klaksvík. (ontbijt)

Dag 8: Klaksvík - Kalsoy - Klaksvík

U neemt de ferry naar het eiland Kalsoy. Hier treft u een 12 kilometer lange weg over het eiland aan welke de 4 dorpen met elkaar verbindt door middel van 4 tunnels. Het plaatsje Mikladalur staat bekend om de legenden. Vanuit het plaatsje Trollanes kunt u een wandeling maken naar de vuurtoren Kallin. Overnachting in Klaksvík. (ontbijt)

Dag 9: Klaksvík - Eysturoy

Vandaag is een bezoek aan het plaatsje Gjógv aan te raden, deze plaats staat bekend om de natuurlijke haven en het mooie uitzicht over het eiland Kalsoy. Wanneer u een wandeling maakt langs de haven heeft u kans om de papegaaiduikers te zien. Tevens kunt u vanuit Gjógv een wandeling maken naar de vallei Ambadalur. Overnachting in Eysturoy. (ontbijt)

Dag 10: Eysturoy

Ontdek vandaag de plaatsjes Oyndarfjordur en Runavík, bezoek de fabriekswinkel van Navia in de plaats Toftir waar u o.a. een grote collectie wollen truien aantreft en in de plaats Soldafjordur is het mogelijk om in een plaatselijk privé huis een kop koffie met cake te nuttigen (dit dient vooraf gereserveerd worden). Overnachting in Eysturoy. (ontbijt)

Dag 11: Eysturoy - luchthaven

Bezoek in de morgen het plaatsje Eidi met de rotsformaties en rijdt langs het hoogste punt van de Faeröer Eilanden, namelijk de Slaettartindur, voordat u terugkeert naar de luchthaven waar u de huurauto inlevert. Vervolgens vlucht naar huis. (ontbijt)


Inclusief

Tien overnachtingen in 2/3-sterren hotels of in B&B's op basis van logies/ontbijt, vlucht Kopenhagen - Faeröer Eilanden v.v., autohuur (categorie A), ferry tickets Tórshavn - Suduroy v.v., 1 dag een privé gids op het eiland Suduroy inclusief lunch, ferry tickets Tórshavn - Nólsoy v.v., wandeling op het eiland Nólsoy met een gids inclusief lunch, boottocht Vestmanna en ferry tickets naar het eiland Kalsoy v.v..


Exclusief

Drankjes, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, overige excursies, diesel/benzine, vlucht naar Kopenhagen v.v. en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Vanaf circa € 1982,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (hotel).

Vanaf circa € 1703,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer (B&B).

Opmerkingen

Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.

Let op! Wanneer u kiest voor een verblijf in een B&B; deze accommodaties bieden geen privé badkamer, deze dient gedeeld te worden met de overige gasten.

Deze tour is mogelijk van 15 mei t/m 1 september.