GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Faeröer Eilanden - Familie rondreizen met huurauto

Hieronder treft u de volgende familie rondreis aan welke mogelijk is op de Faeröer Eilanden:

  • Faeröer Eilanden met kinderen - 8 dagen

Onderstaande rondreis is uiteraard geheel naar wens aan te passen!


FAERÖER EILANDEN MET KINDEREN - 8 DAGEN


Programma

Dag 1: Aankomst Faeröer Eilanden

Bij aankomst op de luchthaven van de Faeröer Eilanden haalt u de huurauto op. U rijdt vervolgens via Tórshavn naar de havenstad Gamlaraett waar u de ferry neemt naar het eiland Sandoy. Tijdens deze boottocht heeft u een mooi zicht op de eilanden Koltur en Hestur. Bij aankomst op het eiland rijdt u naar de plaats Skálavík waar u 3 nachten zult verblijven in het kindvriendelijke hotel Skálavík. Overnachting in Sandoy.

Dag 2: Sandoy

Het eiland Sandoy wordt ook wel het eiland van de legenden genoemd en u vindt hier strand, pittoreske plaatsjes, groene heuvels en meren. Men zegt dat hier vroeger heksen, trollen en Vikingen leefden. Bekijk Witch Hole, waar u een afdruk kunt zien van een voetafdruk van een heks of ga naar het strand bij Soltuvík. Overnachting in Sandoy. (ontbijt)

Dag 3: Sandoy

Vandaag kunt u een lokale familie bezoeken (optioneel, dient vooraf geboekt te worden). Leer hier meer over de tradities en gebruiken op de Faeröer Eilanden en geniet van zelfgemaakte cake en een kop koffie. Overnachting in Sandoy. (ontbijt)

Dag 4: Sandoy - Streymoy / Eysturoy

U neemt vandaag de ferry terug naar Gamlaraett en u kunt de rest van de dag genieten in de plaats Tórshavn, 's werelds kleinste hoofdstad. Maak een wandeling door het oude gedeelte van stad met de nauwe steegjes en de huizen met groene turf daken of breng een bezoek aan het aquarium. Later op de dag rijdt u naar uw vakantiehuis op het eiland Streymoy of Eysturoy waar u de komende 4 nachten zult verblijven. Overnachting in Streymoy of Eysturoy. (ontbijt)

Dag 5, 6 en 7: Streymoy / Eysturoy

Deze drie dagen kunt u de diverse plaatsen op de eilanden bekijken, mooie wandelingen maken of gewoon genieten in de buurt van uw vakantiehuis. Overnachtingen in Streymoy / Eysturoy.

Dag 8: Streymoy / Eysturoy

In de loop van de dag levert u de huurauto weer in op de luchthaven en vliegt u terug naar huis.


Inclusief

Drie overnachtingen in hotel Skálavík op het eiland Sandoy op basis van logies/ontbijt, vier overnachtingen in een vakantiehuis op het eiland Streymoy of Eysturoy, vlucht Kopenhagen - Faeröer Eilanden v.v. en autohuur (categorie D).


Exclusief

Drankjes, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, excursies, diesel/benzine, ferry tickets, vlucht naar Kopenhagen v.v. en overige niet genoemde uitgaven.


Prijsindicatie

Vanaf circa € 2894,- voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 2 tot 11 jaar.

Vanaf circa € 3033,- voor 3 volwassenen en 1 kind van 2 tot 11 jaar.

Opmerkingen

Deze tour is mogelijk van 15 mei t/m 1 september.