GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Botswana - Honeymoon safari

Hieronder treft u de volgende honeymoon safari aan welke Gewoonweg Reizen aanbiedt in Botswana:

  • Honeymoon safari - 7 dagen

Onderstaande honeymoon safari is uiteraard geheel naar wens aan te passen!


HONEYMOON SAFARI - 7 DAGEN


Programma

Dag 1: Maun - Okavango Delta

U wordt verwelkomd op de luchthaven van Maun en vervolgens gaat u verder met een klein vliegtuigje naar Gunn's Camp (20 minuten), vanuit het vliegtuig heeft u een mooi uitzicht over de Okavango Delta. Bij aankomst in het "kamp" kunt u genieten van een welkomstcocktail en in de middag maakt u uw eerste excursie (bijvoorbeeld een tocht per mokoro, sunset cruise of een "bush" wandeling). Wanneer u 's avonds terugkeert staat er in uw tent een lekkere fles champagne voor u klaar.

Overnachting in Gunn's Camp.

Dag 2: Okavango Delta

U wordt vroeg in de morgen gewekt en na een licht ontbijt maakt u uw eerst excursie van vandaag, wat te denken van een wandeling door de "bush" of cruise per motorboot. Ook kunt u kiezen voor een tocht per mokoro en onderweg wordt er een brunch voor u bereid op een verlaten eilandje in de delta.

Overnachting in Gunn's Camp.

Dag 3: Okavango Delta

Vandaag kunt u wederom deelnemen aan 2 activiteiten, 1 in de morgen en 1 in de namiddag. Tussendoor kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad.

Overnachting in Gunn's Camp.

Dag 4: Okavango Delta

U wordt vandaag per vliegtuig naar Pom Pom Camp gebracht (een vlucht van ongeveer 10 minuten over de Okavango delta). Bij aankomst wordt u verwelkomt met een cocktail en hierna heeft u tijd om het "kamp" te verkennen. In uw tent staat een fles champagne klaar. In de namiddag kunt u deelnemen aan 1 van de activiteiten, zoals een game drive of een sunset cruise.

Overnachting in Pom Pom Camp.

Dag 5: Okavango Delta

U staat vroeg op en na een licht ontbijt maakt u een game drive of een wandeling door de "bush". Ook kunt u ervoor kiezen om op een vis expeditie te gaan, onderweg wordt er een heerlijke lunch geserveerd.

Overnachting in Pom Pom Camp.

Dag 6: Okavango Delta

Vandaag kunt u wederom deelnemen aan een ochtend en een middag activiteit. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een game drive, tocht per mokoro, cruise per motorboot of een night drive.

Overnachting in Pom Pom Camp.

Dag 7: Okavango Delta - Maun

Dit is alweer de laatste dag van deze fantastische safari. U wordt vandaag per vliegtuig teruggebracht naar Maun, waar deze reis eindigt.


Inclusief

Zes overnachtingen in honeymoon suites, vlucht Maun - Gunn's Camp, vlucht Gunn's Camp - Pom Pom Camp, vlucht Pom Pom Camp - Maun, alle maaltijden, snacks, thee en koffie, alcoholische en non-alcoholische drankjes en diverse activiteiten (zoals mokoro excursie, sunset cruise, game walks en game drives).


Exclusief

Fooien, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, alle vluchten (m.u.v. bovengenoemde vluchten) en overige niet genoemde uitgaven.


Prijs

Circa € 4499,- per persoon in de periode van 1 juli t/m 31 oktober.

Circa € 3284,- per persoon in de periode van 1 april t/m 30 juni en van 1 november t/m 30 november.

Circa € 2498,- per persoon in de periode van 1 december t/m 31 maart.