GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Botswana - Accommodaties

Hieronder vindt u een aanbod van accommodaties in Botswana in o.a.:

  • Makgadikgadi
  • Chobe National Park
  • Okavango Delta

Op zoek naar een andere accommodatie? Geen probleem, neem contact op!


NATA LODGE - NATA (MAKGADIKGADI)

Deze lodge is een oase met palmbomen en ligt aan de rand van de zoutpannen. De entree van Nata Sanctuary ligt op een steenworp afstand en hierdoor is de lodge goed bereikbaar. Het dorp Nata ligt op circa 10 kilometer afstand.

Het gebied waarin Nata Lodge ligt, combineert een aantal zoutpannen en graslanden, welke worden afgewisseld door eilanden met palmen. De uitgestrekte vlaktes van Makgadikgadi, met een totale oppervlakte van meer dan 37.000 km2, vormen de grootste concentratie van zoutpannen over de hele wereld. Deze zoutpannen zijn de laatste overblijfselen van een groot meer. Het gebied rondom de Nata rivier vormt een broedplaats voor o.a. pelikanen en flamingo's.


Faciliteiten

Receptie, restaurant, winkeltje, bar/lounge, zwembad en WiFi. U kunt hier dineren onder de Afrikaanse sterrenhemel.


Activiteiten

Nata Lodge biedt een 3-uur durende excursie aan per open safari voertuig. U gaat tijdens deze excursie op zoek naar de diverse vogelsoorten (o.a. pelikanen, flamingo's, struisvogels en uilen, er zijn hier in totaal ongeveer 165 vogelsoorten te vinden) die leven in Nata Sanctuary. U kunt in dit gebied ook o.a. springbokken en vossen spotten.

Tevens organiseert Nata Lodge een tour door het dorp Nata. Deze tour duurt 1.5 uur.


Accommodatie

Nata Lodge biedt Luxury Chalets en Safari Tents aan. Tevens is er de mogelijkheid om te kamperen.

Luxury Thatched Chalets

Deze chalets zijn in een rustieke Afrikaanse stijl gebouwd en beschikken over o.a. airco en een badkamer met een indoor bad en een outdoor douche.

Safari Tents

Deze Meru tenten staan op een houten dek en beschikken over een badkamer met een outdoor douche.

Camping

De camping biedt douches met warm en koud water en toiletten. Tevens zijn er stroomaansluitingen aanwezig.


Prijsindicatie

Luxury Thatched Chalets

Circa € 155,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

Safari Tents

Circa € 130,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

Camping

Circa € 12,- per persoon per nacht exclusief ontbijt.


CHOBE BUSH LODGE - CHOBE NATIONAL PARK

Deze lodge ligt in Kasane op de grens met Chobe National Park en op ongeveer 150 meter afstand van de Chobe rivier. De lodge is een uitstekend punt om o.a. Chobe, Victoria Falls en Caprivi te bezoeken, het "vierlandenpunt" (Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zambia) bevindt zich voor de deur van de lodge.

De luchthavens van Victoria Falls, Livingstone International en Kasane International liggen op korte afstand van de lodge.


Faciliteiten

Receptie, restaurant, winkeltje, cocktailbar, lounge, zwembad, spa en WiFi. Tevens organiseert de lodge diner cruises over de Chobe rivier.


Activiteiten

Chobe Bush Lodge organiseert vele activiteiten zoals game drives (ochtend, middag, gehele dag), cruises over de Chobe rivier, mogelijkheden tot vissen, bezoek aan een lokaal dorpje, dagtrip naar de Victoria Falls, helikopter vlucht over de Victoria Falls en dagtrip Okavango Delta.


Accommodatie

Chobe Bush Lodge beschikt over 38 luxe kamers. De onderste kamers beschikken over een terras, terwijl de kamers op de 1e etage over een balkon beschikken met uitzicht over Chobe National Park.

Iedere kamers is verder voorzien van o.a. airco, tv, kluisje en een open badkamer met zowel een bad als douche.


Prijsindicatie

Circa € 222,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.


CHOBE SAFARI LODGE - CHOBE NATIONAL PARK

Deze lodge ligt in Kasane aan de oever van de Chobe rivier en op de grens met Chobe National Park. Vanuit de lodge kunt u excursies ondernemen naar o.a. Chobe, Victoria Falls en Caprivi; deze hoogtepunten bevinden zich allemaal op korte afstand.

De luchthavens van Victoria Falls, Livingstone International en Kasane International liggen tevens op korte afstand van de lodge.


Faciliteiten

Receptie, restaurant, winkeltje, cocktailbar, lounge, zwembad, spa en WiFi. Tevens organiseert de lodge diner cruises over de Chobe rivier.


Activiteiten

Chobe Safari Lodge organiseert vele activiteiten zoals game drives (ochtend, middag, gehele dag), cruises over de Chobe rivier, mogelijkheden tot vissen, bezoek aan een lokaal dorpje, dagtrip naar de Victoria Falls, helikopter vlucht over de Victoria Falls en dagtrip Okavango Delta.


Accommodatie

Chobe Safari Lodge beschikt over Safari / River Rooms en Rondavels. Tevens is er een mogelijkheid om te kamperen.

Safari / River Rooms

De kamers zijn allemaal verschillend ingericht en bieden veel comfort. Iedere kamer is voorzien van o.a. airco, tv, telefoon, een patio en een badkamer met zowel een bad als een douche.

Rondavels

De rondavels zijn voorzien van o.a. airco en een badkamer en bevinden zich vlakbij de rivier in de tuinen van de lodge.

Camping

De camping biedt moderne sanitaire voorzieningen en iedere kampeerplaats beschikt over een eigen stroomaansluiting.


Prijsindicatie

Safari / River Rooms

Circa € 222,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

Rondavels

Circa € 195,- per nacht voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

Camping

Circa € 14,- per persoon per nacht exclusief ontbijt.


MOREMI CROSSING - MOREMI/OKAVANGO DELTA

Dit "kamp" beschikt over 16 tenten welke gelegen zijn op een eiland in de Okavango Delta en de tenten worden omringd door palmbomen. Moremi Crossing is 100% eco vriendelijk. Vanuit het hoofdgebouw heeft u een mooi uitzicht over Chief's Island en de Boro rivier.


Faciliteiten

Receptie, winkeltje, restaurant, bar, lounge en een zwembad.


Activiteiten

Moremi Crossing organiseert vele activiteiten zoals mokoro excursies, cruises en "bush" wandelingen. Tevens kunt u hier, van april t/m september, "wild kamperen"; u wordt per mokoro naar een afgelegen eiland gebracht waar u de nacht doorbrengt in een tent. Samen met uw privé gids zet u deze tent op en 's avonds dineert u rondom het kampvuur.


Accommodatie

De tenten zijn gebouwd op houten dekken en zijn voorzien van o.a. een badkamer met een outdoor douche. Vanaf de veranda kijkt u uit over Chief's Island.


Prijsindicatie

Circa € 544,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 juli t/m 31 oktober.

Circa € 463,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 april t/m 30 juni en van 1 november t/m 30 november.

Circa € 325,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 december t/m 31 maart.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief accommodatie, alle maaltijden, snacks, thee en koffie, alcoholische en non-alcoholische drankjes, activiteiten, was en entreegelden voor de nationale parken.


Kinderen

Kinderen onder 6 jaar worden niet toegelaten in dit kamp. Kinderen onder 11 jaar mogen niet deelnemen aan mokoro excursies en "bush" wandelingen.


GUNN'S CAMP - MOREMI/OKAVANGO DELTA

Dit "kamp" kijkt uit over Chief's Island en grenst aan Moremi Game Reserve. Het "kamp" wordt omringd door palmbomen en u kunt hier genieten van de rust en u hoort de geluiden uit de wildernis. Bij aankomst op de privé airstrip wordt u welkom geheten door uw gastheer.


Faciliteiten

Receptie, restaurant, bar, lounge, boma en een zwembad.


Activiteiten

Gunn's Camp organiseert vele activiteiten zoals mokoro excursies, cruises en "bush" wandelingen. Tevens kunt u hier, van april t/m september, "wild kamperen"; u wordt per mokoro naar een afgelegen eiland gebracht waar u de nacht doorbrengt in een tent. Samen met uw privé gids zet u deze tent op en 's avonds dineert u rondom het kampvuur.


Accommodatie

De 6 luxe Meru tenten zijn gebouwd op houten dekken en zijn voorzien van o.a. een badkamer met bad en een outdoor douche. Vanaf de veranda kijkt u uit over de delta.


Prijsindicatie

Circa € 686,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 juli t/m 31 oktober.

Circa € 499,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 april t/m 30 juni en van 1 november t/m 30 november.

Circa € 361,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 december t/m 31 maart.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief accommodatie, alle maaltijden, snacks, thee en koffie, alcoholische en non-alcoholische drankjes, activiteiten, was en entreegelden voor de nationale parken.


Kinderen

Kinderen onder 12 jaar worden niet toegelaten in dit kamp.


POM POM CAMP - OKAVANGO DELTA

Dit "kamp" is gelegen op Pom Pom Island in het hart van de Okavango Delta. Het "kamp" grenst aan het westelijke gedeelte van Moremi Game Reserve en u kunt hier volop genieten van een verblijf in de "wildernis".


Faciliteiten

Receptie, winkeltje, restaurant, bar, lounge, boma en een zwembad.


Activiteiten

Pom Pom Camp organiseert vele activiteiten zoals mokoro excursies, cruises, game drives en "bush" wandelingen.


Accommodatie

De 9 luxe tenten zijn gebouwd op houten dekken en gelegen in de schaduw van de bomen. De tenten zijn voorzien van o.a. een badkamer.


Prijsindicatie

Circa € 855,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 juli t/m 31 oktober.

Circa € 588,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 april t/m 30 juni en van 1 november t/m 30 november.

Circa € 432,- per persoon per nacht (in een 2-persoonskamer) van 1 december t/m 31 maart.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief accommodatie, alle maaltijden, snacks, thee en koffie, alcoholische en non-alcoholische drankjes, activiteiten, was en entreegelden voor de nationale parken.


Kinderen

Kinderen onder 6 jaar worden niet toegelaten in dit kamp. Kinderen onder 11 jaar mogen niet deelnemen aan mokoro excursies en "bush" wandelingen. Wanneer uw kinderen onder de 11 jaar zijn en u wilt deelnemen aan een game drive, dan dient u een privé voertuig te huren (kosten circa € 250,- per dag).